Drift og overvågning

Omkostningseffektiv overvågning i absolut særklasse - 24/7, året rundt

Cibicoms Network Operations Center (NOC) er hjertet i den operative drift af kundernes og vores egne netværk. Vi har gennem mere end 30 år, levet op til de ekstremt høje krav til driftssikkerhed, som drift af fx det landsdækkende tv- og radiosendenet og beredskabskommunikation forudsætter.
Også forbyggende fejlsøgning og vedligeholdelse, eventlogging og -analyse, remote-fejlretning, rapportering af konkrete fejl og statistikker til vores kunder, hører til de daglige rutiner i Cibicoms overvågningscenter.

Højt kvalificeret bemanding 24/7 - året rundt
Døgnbemandingen i Cibicoms NOC har en helt unik erfaring og kompetence, og I får som kunde adgang til mange års erfaring i at analysere alt fra enkle alarmer til omfattende alarmbilleder i meget komplekse infrastrukturer.
Og så er alle vores processer og rutiner naturligvis udviklet i fuld overensstemmelse med standarder som ex. ITIL.

Maksimal driftsikkerhed
Vi overvåger alt fra de enkelte komponenter til hele kommunikationsnet, uanset hvor i Danmark de befinder sig, og uanset, om det drejer sig om ny eller ældre infrastruktur. Og om datakommunikationen sker gennem kobber eller fiber, eller går gennem luften med radio og tv-sendere, IoT-netværk, radiolink eller Wi-Fi er ligeledes underordnet.
Alle vitale funktioner i overvågningscentret selvfølgelig dublerede, og i nogle tilfælde sågar tredobbelte, for at sikre vores kunder bedst muligt mod udfald.

Ring til os og hør mere om 24/4 overvågning af IT og netværksudstyr på 70 11 80 11 eller send en mail på salg@cibicom.dk

 

Download

Døgnovervågning (NOC)

Download