Drift & Overvågning

Omkostningseffektiv overvågning i absolut særklasse - 24/7, året rundt

Cibicoms Network Operations Center (NOC) er hjertet i den operative drift af kundernes og vores egne netværk. Vi har gennem mere end 30 år levet op til de ekstremt høje krav til driftssikkerhed, som fx det landsdækkende tv- og radiosendenet og beredskabskommunikation forudsætter.
Også forbyggende fejlsøgning og vedligeholdelse, eventlogging og -analyse, remote-fejlretning, rapportering af konkrete fejl og statistikker til vores kunder hører til de daglige rutiner i Cibicoms overvågningscenter.

Højt kvalificeret bemanding, 24/7 - året rundt
Døgnbemandingen i Cibicoms NOC har en helt unik erfaring og kompetence, og I får som kunde adgang til mange års erfaring i at analysere alt fra enkle alarmer til omfattende alarmbilleder i meget komplekse infrastrukturer. Og så er alle vores processer og rutiner naturligvis udviklet i fuld overensstemmelse med standarder, som fx ITIL.

Maksimal driftssikkerhed
Vi overvåger alt fra de enkelte komponenter til hele kommunikationsnet, uanset hvor i Danmark de befinder sig, og uanset om det drejer sig om ny eller ældre infrastruktur. Om datakommunikationen sker gennem kobber eller fiber eller går gennem luften med radio og tv-sendere, IoT-netværk, radiolink eller Wi-Fi er ligeledes underordnet.
Alle vitale funktioner i overvågningscentret er selvfølgelig dublerede og i nogle tilfælde sågar tredobbelte for at sikre vores kunder bedst muligt mod udfald.

Ring til os og hør mere om 24/7 overvågning af IT og netværksudstyr på 70 11 80 11 eller send en mail på salg@cibicom.dk

 

Download produktblad

Døgnovervågning (NOC)

Download