Sikre dataforbindelser overalt i Danmark

Cibicom tilbyder fleksible og driftøkonomiske dataforbindelser
- også når I stiller helt særlige krav til data- og driftsikkerhed.

Driftssikkerhed i særklasse
Cibicoms erfaring i at designe, installere, drive og yde service på landsdækkende kommunikationsløsninger er helt unik. Vi har i mange år etableret og drevet samfundsvigtige kommunikationsnet, der er bygget til, at leve op til nogle af de strengeste krav til drifts- og datasikkerhed.

Med en Connectivity-aftale med Cibicom, kommer al vores kompetence og erfaring jer direkte til gode.

Ekstra høj driftssikkerhed - fremføring af datatrafik på flere netværkstyper
Hos Cibicom får I altid nogle af markedets absolut bedste oppetider.
Og stiller I helt særlige krav til driftsikkerheden, kan vi naturligvis levere redundans enten på fiber, kobber eller trådløst.

Hver netværksteknologi benytter forskellige platforme og er placeret geografisk adskilt. Det giver jer en yderligere sikkerhed mod nedbrud af jeres forretningskritiske transmissioner, ved at vælge Connectivity hos Cibicom.

Fuldt behovsstyret kapacitet og datasikkerhed
Vi har indbygget maksimal fleksibilitet i vores Connectivity-aftaler. Derfor kan I altid tilpasse hastigheder, fysiske lokationer eller sikkerheden i nettet i takt med, at jeres forretning eller organisation udvikler sig.

Ubegrænset båndbredde i hele Danmark
På Cibicoms landsdækkende fibernet benytter vi DWDM-teknologien, der udnytter den eksisterende fiber langt bedre, ved at opdele lyset i fiberen i bølgelængder. Hver bølgelænde kan tranportere meget store mænder data og derfor er der altid båndbredde nok til alle, uanset hvor i landet jeres virksomhed opererer.

Proaktiv overvågning af nettet og fejlretning hele døgnet
Vi overvåger netværket proaktivt i vores NOC (Network Operation Center) døgnet rundt. Derfor kan vi rette evt. fejl, ofte allerede inden vores kunder mærker det. Men er uheldet ude, kan vores landsdækkende døgnbemandede teknikvagt rykke ud med meget kort varsel og udbedre fejlen.

 

Ring til os på 70 11 80 11, eller send os en e-mail på sales@cibicom.dk
og få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe jer med med en attraktiv Connectivity-aftale.