Indplacering i Cibicoms Master

Lej en plads i Cibicoms master - et godt økonomisk alternativ til at investere i egne faciliteter

Der er mange kunder, der i dag lejer sig ind i vores op til 300 høje master.

Nogle har udstyr placeret i vores master for ikke selv at skulle bygge master. Andre gør det, fordi det er vigtigt, at udstyret er placeret så højt som muligt for at få den ønskede dækning.

Cibicom tilbyder Danmarks højeste mastepositioner, og fra vores master kan alle kroge af Danmark dækkes ind.

Indplacering i Cibicoms master reducerer omkostningerne
Hos Cibicom kan I leje jer ind på vores 30-300 meter høje master og opnå nøjagtig den dækning og driftssikkerhed, I har behov for.

Vores master og øvrige faciliteter er placeret strategisk over hele Danmark i forhold til både topografiske forhold og befolkningstæthed.

Med mange års erfaring med etablering og drift af landsdækkende sendenet og digital kommunikationsinfrastruktur er Cibicom i dag førende inden for mastepositioner og husning til en lang række kommunikationsformål.

Vores anlæg opfylder høje krav til både bygninger og installationer, og vi gennemgår gerne jeres konkrete behov for fx katastrofebackup i tilfælde af større strømsvigt, døgnovervågning og fejlretning ved udfald - alt sammen for at sikre jer de bedst tænkelige driftsforhold.


Kontakt os gerne på 70 11 80 11 eller send os en e-mail på sales@cibicom.dk og få en snak om, hvilken løsning der bedst matcher jeres krav til dækning og drift