Teracom Danmark styrker sin position inden for missionskritiske kommunikationsnetværk og IoT gennem opkøb af Relacoms danske datterselskab

Med opkøbet af Relacom i Danmark får Teracom tilført yderligere kompetence og ressourcer inden for både design, installation og service af samfundskritiske netværk og IoT teknologi. Relacom har mange års erfaring med konstruktion og installation af blandt andet mobil– og beredskabsnet, radiolinks og fibernet og skal blandt andet også være bidragende til at etablere det kommende 5G mobilnet i Danmark.

”For Teracom betyder opkøbet af Relacom, at vi får tilført yderligere ressourcer og viden, som skal understøtte Teracoms vækstambitioner i de kommende år. Relacoms kompetencer passer rigtig godt sammen med Teracoms nuværende infrastruktur af høje master og fibernetværk og skal være med til at realisere de mange nye aktiviteter, vi er i gang med”
siger Martin Løbel, CEO i Teracom Danmark og fortsætter
”Vi er fx lige nu godt i gang med rulle vores LoRaWAN IoT-net ud i hele Danmark og forventer, at det nu kan ske endnu hurtigere. Vi driver i dag både Kystradioen og Falcks kommunikationsnet, som begge er landsdækkende netværk, og tilkøbet af Relacom styrker vores muligheder for at påtage os flere opgaver med etablering og drift af beredskabsnetværk i Danmark”. Afslutningsvis siger Martin Løbel ”Relacoms mangeårige erfaring med at arbejde for de danske mobilselskaberne passer også godt ind i den teknologiske udvikling, hvor beredskabsnetværk og mobilnetværk i nogen udstrækning smelter sammen, hvilket vi nok vil se, når 5G bliver en realitet”.

Læs mere og se pressemeddelelse på MyNewsDesk.