Cibicom på Danske Beredskabers Årsmøde 2021

På pletten med Cibicoms mastebil

Se Cibicoms mastebil på Danske Beredskabers Årsmøde 2021

Med mastebilen kan vi dække et hvilket som helst punkt ind på Danmarkskortet, hvor der midlertidigt mangler dækning, fx på en festival eller andre større begivenheder. Med vores brede erfaring inden for missionskritisk kommunikation

Cibicom på Danske Beredskabers Årsmøde 2021

Tid:

25.-26. august

09-16

Sted:

Odense Congress Center

Hvert år afholder Danske Beredskaber sit traditionsrige årsmøde. Årsmødet er den største beredskabskonference på dansk jord og har gennem årtier været et stort trækplaster med op mod 1.000 besøgende og 70 messestande.

Danske Beredskabers årsmøde har eksisteret siden 1954, hvor det blev afholdt første gang i Fredericia. De efterfølgende år gik værtskabet på skift rundt i landet, men siden 2017 har Årsmødet været afholdt i Odense Congress Center.
Årsmødet varer to dage og kombinerer beredskabsudstillingen med faglige oplæg, der giver deltagerne ny viden og inspiration til arbejdet i beredskabet. De faglige oplæg afvikles fra tre scener, der er placeret i messehallerne. Det betyder, at der hele tiden er liv omkring messestandene, og deltagerne kan veksle mellem at høre oplæg og besøge udstillerne på de mange messestande, der leverer materiel og serviceydelser til beredskabet.

Årsmødet tiltrækker både danske og udenlandske udstillere og deltagere. Det skaber en unik mulighed for faglig sparring og netværk.