Om Cibicom

Cibicom A/S tilbyder design, installation, drift og service af løsninger til forretningskritisk kommunikation og public service broadcast

Cibicom A/S er en uafhængig netværksoperatør og Internet Service Provider (ISP).
Vi ejer og driver en landsdækkende infrastruktur af 35 op til 300 meter høje sendemaster, der benyttes til broadcast af tv (DTT) og radio (AM/FM/DAB+), Internet-of-Things (IoT) og kritiske kommunikationsløsninger til beredskab og industri. 

Vi har opbygget et nationalt, redundant og fiberbaseret IP-backbone- og access-netværk (3.500 km), der forbinder vores datacentre, knudepunkter og andre netværksoperatører. Cibicom leverer løsninger og services til samfundsvigtig kommunikation til Kystradioen, det danske forsvar samt infrastruktur til teleoperatører.

Service og overvågning af landsdækkende løsninger
Cibicom tilbyder netværksovervågning og Field Service i hele landet med udgangspunkt i Cibicoms egen landsdækkende serviceorganisation og døgnbemandede overvågningscenter (NOC).

Specialiseret kompetence
Cibicoms ingeniører, systemspecialister og teknikere har opbygget en højt specialiseret viden og en solid erfaring fra design, projektering og etablering til drift og service af driftssikre IP-, IoT- og broadcast-infrastrukturer til transmission af tv, radio, data og løsninger til kritisk kommunikation. Vi tilbyder derfor også professionel rådgivning på højt niveau fra design og konceptudvikling over dækningsberegninger og udrulningsplaner til missionskritisk drift, service, installation og droneinspektion.

Cibicom kan tage ansvaret fra installation til drift og service
Afhængig af jeres nuværende løsning tilbyder vi en bred vifte af transmissionsforbindelser fra fiber til radiokædelinks. Vi har egen landsdækkende serviceorganisation, og vi overvåger alle installationer i vores døgnbemandede Network Operations Center (NOC), hvilket giver os mulighed for at tage det fulde ansvar fra installation til drift og vedligeholdelse.

 

Cibicom har siden november 2018 været ejet af den europæiske kapitalfond Agilitas Private Equity LLP og skiftede i januar 2019 navn fra Teracom til Cibicom.
Cibicom-navnet er en sammentrækning af "Critical Infrastructure for Broadcasting, IoT and Communication".
Cibicom styrkede yderligere sin kompetence omkring service og etablering af master og mobilnet gennem opkøb af svenske Relacoms danske aktiviteter (nu Cibicom Services A/S) samt opkøb af norske ICE Groups danske aktiviteter i ICE Danmark ApS i 2020 (nu Cibicom Mobility ApS). Begge selskaber er i dag 100% ejede datterselskaber af Cibicom A/S.

 

Cibicom er medlem af Dansk Industri og Dansk Industri Digital:

 

Se hele Cibicoms historie her