Datacentre

Cibicom | SKI 02.22

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Danmarks mest sikre datacentre

Cibicom datacentre er en del af den nye SKI-aftale

Drifts- og datasikkerhed ligger dybt i vores DNA, og vi leverer en af landets med sikre og energibesparende løsninger inden for datacentre med optimal adgang til samfundskritisk data.

Datacenterløsning med konkurrencedygtige vilkår til det offentlige

Cibicom er en del af SKI’s nye dynamiske indkøbssystem, og vi leverer driftssikre og energibesparende datacenterløsninger til den offentlig sektor.

SKI-aftalen sikrer, at den offentlige sektor kan købe skræddersyede løsninger i Cibicoms datacentre til konkurrencedygtige vilkår og til den bedst mulige pris.

Cibicom datacenter med hvide racks
Hvidt datacenter med racks

Danmark mest sikre Tier 3 datacentre med colocation

Tier 3 datacentre har høj datasikkerhed og 24/7 overvågning og service og er bl.a. forbundet via redundant fiberinfrastruktur.

Samtidig tilbyder vi colocation, hvorpå I får adgang til alle fordelene ved et datacenter, uden I skal bruge ressourcer på at vedligeholde og finde fysisk plads til det.

  • Redundant strøm med UPS, dieselgenerator og kølesystem
  • Brandovervågning med ionsensor, optisk detektering og aspirationsanlæg
  • Brandslukning med iltreducerende gasser
  • Overvågning af gasser, vandindtrængning, lækage, luftfugtighed mm.
  • Videoovervågning af alle områder
  • Adgang 24/7/365

Skræddersyet løsning

Skræddersyet løsning

Book et besøg i et af vores datacentre, hvor I vil få en rundvisning og en gennemgang af jeres specifikke behov.

Mail: sales@cibicom.dk
Tel: 70 11 80 11

Medarbejder i logotøj i datacenter

Colocation

Vi tilbyder både high-density racks, private suites og egne aflåste bure samt skræddersyede racks. Det gør, at vi har colocation service til både store og små virksomheder, ligesom I også kan skalere op og ned på jeres dataopbevaring efter behov.

24/7/365

Alt overvåges i vores 24/7/365 Network Operations Center (NOC), der håndterer alarmer og remote fejlretning. Kan Cibicoms NOC ikke håndtere sagen remote, udsendes Cibicoms eget landsdækkende 24/7-serviceberedskab, der kan håndtere sagen på adressen.

Medarbejder overvågning 24/7
Vindmøller og grønne marker

100 % grøn strøm

Med en datacenterløsning fra Cibicom tager du et grønt valg, da vi bruger strøm fra nordisk vind- og vandkraft. Vi har i flere år arbejdet for at sænke strømforbruget uden at gå på kompromis med kvaliteten, og siden 2019 har vi reduceret vores samlede energiforbrug med 25 %.

Vælg den rigtige lokation

Når man skal vælge lokationen for et nyt datacenter, er det vigtigt, at datacentrets geografiske placering passer til jeres behov for dataopbevaring fx fysisk adgang til racks el.lign.

Vi har fire datacentre beliggende i Aarhus, Ballerup og Smørum.