Onsdag d. 2. oktober inviterede vi 8. klasse fra Solvangsskolen til Science Day på kontoret i Ballerup. En spændende dag hvor vi viste eleverne vores hverdag, og hvordan den har en impact på deres hverdag.

De skulle gennem tre workshops

  • Besøg i datacentret og rundvisning
  • Måling af indeklima med Sense Solutions
  • Trådløs teknologi og IoT

Derudover var der karriereoplæg fra 3 forskellige fra Cibicom om rejsen fra 8. klasse til Cibicom med Mette, CEO, Linda, HR Manager og Jonas, Programmør.

I Cibicom synes vi, det er vigtigt at vise ungdommen, hvad vi laver, og at vi hver dag fx sørger for, at de kan se fjernsyn og kommunikere med hinanden, samt at i en ustabil verden er vi med til at sikre Danmarks infrastruktur og hjælpe beredskaberne.

Vi vil gerne vise fremtidens talenter, at ligegyldigt hvem du er, og hvad lige præcis du er god til, så er der et job i en IT-virksomhed som vores. Der er mange indgange ind til Cibicom, og her kan du være med til at udvikle nye løsninger og gøre en forskel for Danmarks.

Science Day er arrangeret af Naturvidenskabernes Hus og er en landsdækkende kampagnedag, som skal inspirere elever fra 4. klasse til gymnasiet til at interessere sig for naturvidenskab og teknologi. Virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner åbner dørene og viser alle vejene til STEM-fagene (science, technology, engineering, mathematics). Det handler ikke kun om at vække nysgerrighed, men også om at nedbryde stereotyper og skabe diversitet i uddannelses- og erhvervsverdenen.

Tak til Solvangsskolen for en hyggelig dag.