Broadcast & Media

Få egen radiokanal på DAB

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Landsdækkende digital radio

Hos Cibicom kan du få adgang til at sende på
det nationale DAB+ net

Det er endnu ikke for sent at reservere jeres egen DAB+ radiokanal og få eksklusivitet som én af få aktører til at udnytte mulighederne med de digitale radiokanaler på DAB-nettet, der i dag når ud til mere end 90% af befolkningen.

Cibicom sørger hver dag for, at danskerne kan høre radio – alle døgnets 24 timer. Vi er Danmarks største og mest erfarne operatør inden for radio-transmission.

Hos os kan I leje en landsdækkende kanal i en kortere eller længere periode i den kvalitet og båndbredde, som lyttere forventer af jeres nye radiokanal.

Kunde drift

Vores kunder er DR samt en lang række kommercielle og nærradiostationer, hvor vi varetager både drift og service på det landsdækkende sendenet, som vi også har stået for at projektere og etablere.

Som partner dækker Cibicom jeres teknologiløsning hele vejen rundt – fra lyden forlader mixeren til den sendes ud til lytterne via vores digitale radiosendere.
På den måde kan I som radiostation koncentrere jer om at udvikle jeres kerneforretning, nemlig at skabe relationer til jeres lyttere og eventuelle annoncører.

Digital radio

Fra årsskiftet 2020/2021 får endnu flere lyttere mulighed for at lytte til DAB-radio, da alle nye biler, der sælges i Danmark, skal være udstyret med DAB+ radio. Digital Radio Cibicom A/S har af den danske stat fået til opgave at drive det digitale radiosendenet i Danmark for kommercielle radiostationer.

Læs mere om mulighederne og perspektiverne med en landsdækkende kanal på DAB her.

Kontakt os på 70 11 80 11 eller på salg@cibicom.dk og få mere at vide om, hvordan vi kan levere tv- og radiokanaler direkte til jer

Køb en radiokanal på DAB+

Med en radiokanal på DAB+ kan i få jeres egen radiokanal på det digitale sendenet lokalt eller landsdækkende.

Om DAB+

DAB+ (Digital Audio Broadcasting) er den nye digitale radiostandard, der giver lytterne suveræn lyd og rummer spændende nye muligheder.

Om FM

FM er fortsat danskernes foretrukne radioplatform. Alle, uanset hvor i landet de befinder sig, kan lytte til FM – både i hjemmet, i bilen og på farten.