Broadcast og Media

Salg af DAB+ kanaler

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Cibicoms sendenet når ud til 90 % af danskerne

Åbn jeres egen radiokanal på DAB+ – lokalt eller landsdækkende

Cibicom vandt i 2015 rollen som Gate Keeper på det kommercielle DAB+ sendenet i Danmark. Cibicoms sendenet når i dag ud til godt 90% af befolkningen og giver de radioglade danskere mere at vælge imellem.

Få jeres egen DAB+ radiokanal og få eksklusivitet som én af få aktører til at udnytte mulighederne med de 18 digitale radiokanaler.

Start jeres radioeventyr med en erfaren partner

Som partner dækker Cibicom jeres teknologiløsning hele vejen rundt – fra lyden forlader mixeren til den sendes ud til lytterne via vores digitale radiosendere. På den måde kan I som radiostation koncentrere jer om at udvikle jeres kerneforretning, nemlig at skabe relationer til jeres lyttere og eventuelle annoncører.

Med en landsdækkende radiokanal kan I få et meget personligt og direkte talerør til nuværende og kommende kunder. Med jeres egen radiokanal får I også en effektiv måde at styrke det fællesskab, der er omkring jeres produkt og jeres aktiviteter.

Medarbejder kigger i kameraet
DAB radio

Danskere glade for at lytte til radio!

Danskerne lytter i gennemsnit til radio i en time og 56 minutter dagligt, og en stadig større andel foregår på DAB+ radioer.
At have sin egen landsdækkende radiokanal har tidligere været forbeholdt DR og de store kommercielle radiostationer, som havde 6 kanaler.
En politisk beslutning har i 2017 medført, at der skulle introduceres et nyt digitalt radiosendenet (DAB+), så der fremadrettet bliver plads til ikke mindre end 18 landsdækkende kommercielle radiokanaler – kanaler, som kan høres på helt almindelige digitale radiomodtagere over hele landet.

7 gode grunde til hvorfor jeres virksomhed skal have sin egen radiokanal

Digital Radio Cibicom A/S har af den danske stat fået til opgave at drive det digitale radiosendenet i Danmark for kommercielle radiostationer.

Kontakt os på 70 11 80 11 og hør mere om mulighederne med en landsdækkende radiokanal.

 • 1
  Fordi jeres radiokanal vil være et personligt og direkte talerør til jeres nuværende og kommende kunder
 • 2

  Fordi en radiokanal skaber synlighed, genkendelighed og fælleskab

 • 3

  Fordi jeres radiokanal vil være tilgængelig for lytterne døgnet rundt på alle ugens dage

 • 4
  Fordi I med en DAB+ radiokanal får eksklusivitet som én ud af kun få aktører. Der er i alt 18 landsdækkende digitale radiokanaler frem for fx web-radiokanal, hvor man som aktør bliver én blandt de andre 20.000 web-radiokanaler
 • 5
  Fordi radio bliver hørt og brugt – mere og mere
 • 6
  Fordi lytterne vil være i selskab med jeres radiokanal, uanset om de opholder sig i køkkenet, stuen, i bilen, på arbejdspladsen eller et helt andet sted
 • 7

  Fordi I kan udtrykke mange flere nuancer end i en normal radioreklame, hvor gentagelserne ofte kan fremstå irriterende

Medarbejder overvågning 24/7

24/7/365

Alt overvåges i vores 24/7/365 Network Operations Center (NOC), der håndterer alarmer og remote fejlretning. Kan Cibicoms NOC ikke håndtere sagen remote, udsendes Cibicoms eget landsdækkende 24/7-serviceberedskab, der kan håndtere sagen på adressen.

En erfaren servicepartner

Cibicom tilbyder fleksible serviceaftaler fra 24/7 drift og -overvågning til forebyggende service og fejlretning i hele Danmark – året rundt.
Få en skrædddersyet end-to-end serviceløsning.

Bil med tekniker