Datanetværk

Internet til erhverv

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Overvågning og service

24/7/365

Internet i højeste kvalitet

Hastighed, sikkerhed og ekstra services er vigtige, og en hurtig, driftsstabil opkobling til internettet er mindstekravet, hvis forretningen skal fungere.

Cibicom tilbyder internet i højeste kvalitet, som vi skræddersyr og tilpasser til jeres unikke erhvervsbehov. Med Cibicom kan I vælge at sikre jeres internetbaserede dele af forretningen med en redundant løsning, der gør, at I aldrig er uden forbindelse – også selv hvis uheldet er ude.

For at sikre jer maksimal tilgængelighed og optimal trafikafvikling er Cibicoms internetforbindelser nemlig opbygget på Cibicoms backbone med egne redundante fiberforbindelser med Gigabit kapacitet til vigtige internet knudepunkter. Dermed opnås en optimal trafikafvikling.

Vi tilbyder således pålideligt, hurtigt og ikke mindst sikkert fibernet til erhverv eller mobilt bredbånd til erhverv over hele landet. Herudover har vi en række andre internetløsninger til både store og små virksomheder. Disse omfatter blandt andet:

Skift nemt til hurtigt internet med Danmarks bedste sikkerhed

Kontakt os på sales@cibicom.dk eller 70 11 80 11 for en skræddersyet aftale med lynhurtig og landsdækkende netværksløsninger.

Skab ro omkring forretningskritiske områder
med en pålidelig internetforbindelse

Pålidelighed er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til at vælge den rette udbyder af erhvervsinternet til din virksomhed. Når du er afhængig af en stabil internetforbindelse for at kunne udføre dine daglige opgaver, er det afgørende, at du vælger en udbyder, der kan garantere en høj grad af pålidelighed og minimal nedetid.

Hos Cibicom har vi forståelse for vigtigheden af en pålidelig internetforbindelse i en forretningskritisk sammenhæng, og vi råder derfor over en af de mest robuste og pålidelige netværksinfrastrukturer på det danske marked.

Nærbillede telefon og medarbejder
Kabler til MPLS

Vores netværk er designet til at håndtere selv de mest krævende belastninger, og vi kan garantere nogle af markedets absolut bedste oppetider – 99,7% oppetid på enkeltforbindelser, og 99,9% oppetid på redundante forbindelser.

Det kan vi, fordi vores internetforbindelser er bygget på eget backbone med adgang til egne redundante fiberforbindelser med Gigabit kapacitet til vigtige internet knudepunkter. Stiller I helt særlige krav til driftssikkerheden, kan vi naturligvis levere redundans enten på fiber, 4G eller trådløst via radiokædeforbindelser.

Sikre, lynhurtige forbindelser overalt i Danmark

Sikre, lynhurtige forbindelser overalt i Danmark

Cibicom tilbyder fleksible og driftsøkonomiske dataforbindelser – også når I stiller helt særlige krav til hastighed og data- og driftssikkerhed.

Erhvervsinternet med sikkerhed i højsædet

Datasikkerhed er for mange virksomheder en meget væsentlig faktor, når det kommer til at vælge internetudbyder. Både kunder og andre interessenter forventer, at din virksomhed tager de nødvendige skridt for at beskytte data og fortrolige oplysninger. Som leverandør af internetforbindelser til erhverv er én af Cibicoms vigtigste opgaver at sikre, at dine data er beskyttet mod trusler og sikkerhedsbrud.

Vi tilbyder en internetforbindelse med sikkerhed i centrum – hvilket bedst kommer til udtryk i form af vores ISO-certificering (ISO/IEC  27001:2013). Derudover tilbyder vi løbende overvågning og analyse af netværkstrafikken for at identificere og afværge eventuelle sikkerhedstrusler.

Cibicom driver og overvåger din internetløsning end-to-end via eget 24/7/365 Network Operation Center (NOC). Derfor kan vi rette eventuelle fejl, ofte allerede inden vores kunder mærker det. Men er uheldet ude, kan vores landsdækkende og døgnbemandede teknikvagt rykke ud med meget kort varsel og udbedre fejlen. Du kan fejlmelde 24 timer i døgnet, alle dage året rundt.

Cibicoms erfaring i at designe, installere, drive og yde service på landsdækkende kommunikationsløsninger er helt unik. Vi har i mange år etableret og drevet samfundsvigtige kommunikationsnet, der er bygget til at leve op til nogle af de strengeste krav til drifts- og datasikkerhed.

Med en Connectivity-aftale med Cibicom kommer al vores kompetence og erfaring jer direkte til gode.

Fremtidssikret bredbånd: Skalerbare og fleksible internetforbindelser til erhverv

Skalerbarhed og fleksibilitet er ligeledes med i de flestes overvejelser, når det kommer til at vælge internetforbindelse til en virksomhed. Virksomheder kan opleve skiftende behov og krav til deres internetforbindelse, og derfor er det vigtigt at vælge en udbyder, der kan skalere løsningen baseret på de nuværende behov.

Når din virksomhed vokser og ekspanderer, skal internetforbindelsen gerne kunne følge med. Det er dog ikke altid lige til – især hvis du ekspanderer geografisk også.

Men her er Cibicom din ideelle samarbejdspartner, idet vi råder over egen infrastruktur – forstået på den måde, at vi ejer et landsdækkende netværk af master, hvorfra internetforbindelser og andre kommunikationsprotokoller driftes. På den måde kan vi nemt hjælpe dig med at skalere op såvel som ned, alt afhængigt af dine skiftende behov.

Derudover er vores internetløsninger til erhverv designet til at være let skalerbare, så du kan tilpasse din internetforbindelse til dine specifikke krav. Dette kan være alt fra øget båndbredde til at tilføje ekstra funktioner, som f.eks. cloud-tjenester eller ekstra sikkerhed. Vores netværk er også bygget på en skalerbar arkitektur, der gør det nemt at udvide og justere kapaciteten efter behov, så du altid har den nødvendige båndbredde til rådighed. Med vores skalerbare internetløsninger kan du fokusere på din forretning, mens vi sørger for, at din internetforbindelse altid er pålidelig, opdateret og tilpasset dine behov.

Vi har indbygget maksimal skalerbarhed og fleksibilitet i vores Connectivity-aftaler. Du kan derfor altid tilpasse hastigheder, fysiske lokationer eller sikkerheden i nettet i takt med, at din virksomhed udvikler sig.

Datanetværk – Løsninger og services

MPLS

Cibicoms Multi Protocol Label Switching-løsning giver jer muligheden for at samle virksomhedens forskellige lokationer på ét samlet privat, routed IP-netværk.

Cloud Direct

Me