IOT Netværk

Cibicoms IoT-platform omdanner komplekse data til kommerciel værdi

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Overvågning og service

24/7

Administrer jeres IoT-løsning på Cibicoms data- og driftssikre IoT-platform

Med en LoRaWAN® Network Server (LNS) aftale med Cibicom får I adgang til at benytte Cibicoms nordiske LoRaWAN®-server, hvor I selv kan administrere jeres brugere, IoT-sensorer og gateways.

I kan videresende data fra jeres sensorer til jeres Data Management system.

Cibicom varetager driften af serveren.

Hvad er Cibicom IoT-platformen?

Cibicom IoT-platformen er et effektivt, cloud-baseret værktøj til at arbejde databaseret med IoT. Platformen kan skræddersys til jeres behov og muliggør sikker enheds- og forbindelseshåndtering fra ende til anden.

IoT handler i høj grad om at skabe en sikker kommunikation mellem enheder og services. Til det formål behøves en professionel styringsplatform med automatik og fleksible API-muligheder.

Med Cibicom IoT-platformen får I en bred vifte af fordele og forbedringer. I kan I se forbundne enheder, og I får den nødvendige indsigt til at træffe de rigtige beslutninger. I kan sikre bedre kontrol over produktion og omkostninger til at fremme udvikling af nye produkter. I får et forspring på jeres vej til markedet – og det gør det muligt for jer at omdanne komplekse data til kommerciel værdi.

By med IoT management

Forretningsfordele med en LNS aftale hos Cibicom

Cibicom IoT-platformen har en komplet pakke af funktioner til IoT-forbindelser, administration og indsigt. I får adgang til de bedste teknologier, så I er på forkant med fremtiden inden for IoT.

En LNS aftale med Cibicom dækker:

  • Administration: Administrer effektivt accounts, brugere og sensorer.
  • Tilslutning: af alt fra nogle få til millioner af enheder.
  • Data I/O via åbne API’er: Med den webbaserede portal har I alt, hvad I har brug for, lige ved hånden. I kan også integrere med jeres eksisterende systemer og applikationervia en API.
  • Overvågning (NOC) og SLA på LNS: Hold jer opdateret – overvåg driftsydelse og find nye måder at forbedre effektiviteten på. I får alt, hvad I behøver for at træffe informerede beslutninger.

Læs om hvordan I får adgang til at benytte Cibicoms nationale IoT-net i jeres IoT anvendelse her.

Ring til os på 70 11 80 11 eller send en e-mail på salg@cibicom.dk og hør mere om Cibicoms IoT-løsninger.