Karriere

Hos os bliver du en del af en virksomhed, der arbejder engageret på at udvikle og realisere fremtidens kommunikationssamfund.

Medarbejder i grøn trøje

Vores medarbejdere gør
en forskel

Hos Cibicom har vi de bedste medarbejdere. Medarbejdere der brænder for det de laver og som bliver inspireret af hinanden. Det er medarbejdere som gør en kæmpe forskel for fremtidens kommunikationssamfund og dermed for andre men også for hinanden. Fællesskab, samarbejde og vidensdeling er nogle af nøgleordene for vores medarbejdere. Vi løfter sammen og har det sjovt sammen.

Cibicom ved, at virksomhedens succes ligger i medarbejderne, og derfor føler vi en stor forpligtigelse i forhold til vores medarbejders fremtidige udvikling og trivsel. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere udvikles i jobbet, og at vores medarbejdere har det godt.

Succes ligger i medarbejderne

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet som rummer mangfoldighed og formår at favne bredt. Vi vil også gerne være en moderne arbejdsplads, og udvikler os hele tiden som arbejdsplads i forhold til samfundets nyeste normer og medarbejderens behov.

Omgangstonen er uformel med plads til humoristisk sans. Vi har stor tillid til vores medarbejdere. Tillid til, at de træffer fornuftige beslutninger og vi arbejder derfor under princippet ”frihed under ansvar”

Vil du være med til at gøre en forskel?

Vi arbejder engageret på at udvikle og realisere fremtidens kommunikationssamfund med fokus på fællesskab, samarbejde og vidensdeling, så vi kan gøre en forskel for andre og hinanden. Lyder det som noget for dig, vil vi glæde os til at tage imod din ansøgning.

Job og karriere illutstration

Bliv klogere på Cibicom som virksomhed

Kontakt os

Find kontaktoplysninger, åbningstider og adresser på kontorer og datacentre.

CSR

Vi fokuserer på, at vi i fællesskab tager ansvar for at gøre det enkelt.

Anti-korruptionspolitik

Læs vores ABC-politik for alle selskaber i Cibicom-koncernen.