Datacentre

Colocation hos Cibicom

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Skræddersyede datacenterløsninger

100 % grøn strøm

Få adgang til Danmarks mest sikre og moderne datacentre via server colocation

Med datacenter colocation hos Cibicom får jeres data plads i Danmarks mest sikre og moderne datacentre. Vores datacentre er forbundet via vores redundante og missionskritiske fibernetværk.

I vores datacentre tilbyder vi både high-density racks, private suites og egne aflåste bure samt skræddersyede racks. Det gør, at vi har colocation service til både store og små virksomheder, ligesom I også kan skalere op og ned på jeres dataopbevaring efter behov.

Cibicoms datacentre er Tier 3 baseret på Uptime Institutes klassifikationssystem. Det betyder, at I er sikret et højt niveau af driftssikkerhed, informationssikkerhed og redundans til at understøtte missionskritisk kommunikation og infrastruktur. ​

Hvad er server colocation?

Server colocation gør det muligt for en organisation eller virksomhed at implementere deres servere i et eksisterende datacenter. Servertjenester, operativsystem og applikationer styres til fulde af kunden, mens datacenter-udbyderen tilvejebringer det fysiske rum, strøm, netværksressourcer og sikkerhed.

Selve serveren forbliver kundens ejendom, men den driftes, styres og monitoreres af udbyderen, og kundens adgang til serveren sker gennem internettet eller en VPN-forbindelse. Et af de primære formål med server colocation er således at gøre brug af eksisterende datacentres IT-infrastruktur, der blandt andet kan inkludere IP, bredbånd, sikkerhed, strøm og backup services.

Med andre ord kan man via server colocation nyde godt af et state-of-the-art IT-miljø uden at skulle opleve de store driftsomkostninger, der er forbundet hermed.

Datacenter med racks og colocation
Medarbejder i datacenter

Med Colocation i Cibicoms Tier 3 datacentre får i:

  • Redundant strøm med UPS, dieselgenerator og kølesystem
  • Brandovervågning med ionsensor, optisk detektering og aspirationsanlæg
  • Brandslukning med iltreducerende gasser
  • Overvågning af gasser, vandindtrængning, lækage, luftfugtighed mm.
  • Videoovervågning af alle områder
  • Adgang 24/7/365

3 mdr. gratis drift i Danmarks mest sikre datacentre

1,99 kr. pr. kWh.

3 mdr. gratis drift i Danmarks mest sikre datacentre

Nye kunder kan lige nu få 3 måneders drift uden beregning i Danmarks mest sikre datacentre. Vi har landets billigste priser på grøn strøm og en skarp pris på 1,99 kr. pr. kWh.

Her finder du vores datacentre

Når man skal vælge lokationen for et nyt datacenter, er det vigtigt, at datacentrets geografiske placering passer til jeres behov for dataopbevaring fx fysisk adgang til racks el.lign.

Vi har fire datacentre beliggende i Aarhus, Ballerup og Smørum.

Datacenter Søsterhøj
Datacenter Kappa