Datacentre

Racks

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Book besøg i vores datacenter her

Flexible rack løsninger i colocation datacentre.

Colocation eller ”rackhosting” betyder, at I – side om side med andre virksomheder – får en dedikeret plads i en hal i vores datacenter.

I kan vælge at placere jeres hardware i enkelte rack-enheder, private bure eller private suits; alle løsninger af høj kvalitet og sikkerhed, der lever op til strenge EU-krav. Uanset størrelsen på jeres virksomhed kan vi matche jeres behov for dataopbevaring og skalere op og ned på antal racks og strøm, hvis behovet ændrer sig.

Anti Cloud

Racks

Virksomheder får et dedikeret rack i en fælles hal i datacentret. Hallen deles med andre virksomheder, og avancerede kontroller sikrer, hvem der har adgang. Der sikres mod fremmed adgang, ved at der etableres nøglecylinder tilpasset hver enkelt kunde. Der kan også etableres ADK på et enkelt rack på forespørgsel.

Racks i private bure

Virksomheder med øget fokus på sikkerhed kan tilkøbe et privat bur, hvor de dedikerede racks står placeret. Buret er aflåst og aflukket og placeret i en af datacentrets haller. Buret giver virksomheden et beskyttet område, der er fysisk adskilt fra resten af hallen. Derudover er der egen adgangskontrol til disse bure.

MEdarbejder i cibicom tøj i datacenter