Datacentre

Sikkerheden i et datacenter

99,999 % oppetid

Læs her hvordan vi opbevarer og leverer dine data grønt,
prisbilligt og sikkert.

Leder du efter et sikkert datacenter?

Data er jeres virksomheds vigtigste aktiver. De kan rumme alt lige fra kundedata til forskningsdata. Og det er data, I bygger jeres forretning på. Denne data må derfor ikke gå tabt eller komme i de forkerte hænder.

Hos Cibicom spiller sikkerhed i datacentrene en meget stor rolle. Uanset hvilket datacenter du foretrækker, er de blandt de mest sikre i Danmark. Vi tager det store ansvar på os. Det betyder, at I altid kan stole på, når vi siger, at jeres data opbevares sikkert og forsvarligt. Det er en opgave vi tager meget alvorligt.

Sikring af
forretningskritisk data

Vores kunder repræsenterer et bredt udsnit af datatunge virksomheder, bl.a.:

  • Virksomheder inden for medicinalvarebranchen
  • Offentlige virksomheder

  • Virksomheder, der leverer cloud-tjenester

  • Entreprisevirksomheder, der ikke ønsker at håndtere eget datacenter

  • Kreditkortvirksomheder

Kendetegnende for disse virksomheder er, at de lever af at opbevare og tilgå forretningskritiske data i deres dagligdag. Det kan f.eks. være, at de tilgår og opbevarer følsomme data fra medicinalforskning. Det kan også være virksomheder, der skriver og opbevarer transaktionsdata i forbindelse med brug af kreditkort. Eller virksomheder, der tilbyder cloudløsninger/SAAS produkter og derfor har behov for en meget høj oppetid.

Fælles for disse virksomheder er, at de har valgt os, blandt andet på grund af, at vi kan tilbyde en høj sikkerhed i et datacenter til netop deres data. Vi garanterer forsvarlig opbevaring og har en høj standard, når vi passer på vores kunders data.

Medarbejder i datacenter
Datacenter illustration

Datasikkerhed efter Tier 3

Sikkerheden i vores datacentre er bygget på tier 3 forskrifter, Uptime Institute, som bl.a. foreskriver minimum 99,999 % tilgængelighed. Det betyder, at dine datas tilgængelighed er ekstremt høj. Det er mission-critical for en virksomhed, der baserer sin forretning på adgang til forretningskritiske data, eftersom forretningsgrundlaget hviler på adgangen til disse data.

Denne sikkerhed i datacenteret betyder også, at hvis uheldet er ude, så kan forbindelsen til dine data være reetableret på maksimalt 1,6 time. Ved tier 1 og 2 vil du i værste tilfælde kunne vente i op til et døgn på, at adgangen til data kan være genskabt.

For vores kunder, er hastighed altafgørende, og selvom risikoen for, at uheldet sker, er så forsvindende lille som på mindre end 0,018 %, så vil jeres data ikke blive påvirket af det. Det er udelukkende forbindelsen til dem.

Sikkerheden i et datacenter beror overordnet set på vores evne til at styre alt omkring jeres udstyr. Det betyder, at vi sørger for at den korrekte strømstyring, altså spænding og frekvens, samt køling af jeres udstyr, således at der sikres at en meget høj oppetid og driftsfunktionalitet i vores datacenter. Derudover sørger vi for, at de komponenter, der indgår i datacenteret, er gennemprøvede og af højeste kvalitet.

Fysisk sikkerhed i og omkring datacenteret

Et andet parameter, vi lægger stor vægt på, er sikkerheden i og omkring datacenteret. Hvem har f.eks. adgang til datacentre og hvad sker der, hvis der kommer oversvømmelse? Vi har taget hånd om det, da vi altid sikrer jeres data så godt som muligt.

Med overvågning ved og i datacentret er vi sikre på, at jeres data altid er beskyttet og de er i de rette hænder.Ligesom vi har taget højde for at minimere risikoen for ildebrand og vandskade. Håndteringen af katastrofer ved datacentret er der taget højde for. Det betyder, at I kan være trygge ved at bruge vores datacentre.

Læs mere om vores colocation datacentre.

Carrier og cloud neutralt datacenter

Vores datacentre er derudover neutrale, i forhold til de netværksoperatør vores kunder vælger. Det betyder, at vi kan arbejde med din eksisterende operatør eller være behjælpelige med at finde en ny til jer. Selvom vi leverer en meget høj oppetid, går vi ikke på kompromis med at kunne levere et grønt datacenter. At vælge et grønt datacenter kan have en positiv indflydelse på jeres CSR-regnskab.

I tillæg til sikkerhedsprocedurer og fysiske rammer er det muligt at tilkøbe overvågning via Cibicoms Network Operations Center (NOC) der leverer omkostningseffektiv 24/7/365 overvågning af jeres IT-udstyr og netværk. Læs mere om NOC.

Bliv klogere på Cibicom som virksomhed

Kontakt os

Find kontaktoplysninger, åbningstider og adresser på kontorer og datacentre.

Certificering

Cibicom er certificeret efter en række internationale standarder.

CSR

VI fokuserer på, at vi i fællesskab tager ansvar for at gøre det enkelt.