Drift & Service

Field service

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

24/7/365

Landsdækkende Field Service organisation

Behovet for løsninger til service og drift af kommunikationsnet og -udstyr afhænger helt af jeres specifikke krav og behov.

Uanset om I er medieproducent, medieudbyder, mobiloperatør, udbyder af beredskabstjenester eller er en privat eller offentlig virksomhed, der benytter Cibicoms IoT-løsninger, tilbyder vi jer skræddersyede end-to-end serviceløsninger, der dækker hele vejen fra 24/7/365 drift og overvågning til fejlretning overalt i Danmark.

Medarbejder kigger på kabler

Få en erfaren servicepartner

I mere end 30 år har vi driftet og serviceret vores egen komplekse og landsdækkende infrastruktur døgnet rundt, heriblandt forretningskritiske services som det danske radio- og tv-transmissionsnet og beredskabstjenester.

Derfor har vi i Cibicom en helt særlig erfaring med at overvåge komplekse kommunikationsnet og udbedre fejl, uanset hvor i nettet fejlene opstår.

Alt koordineres effektivt i Cibicoms centrale døgnbemandede Network Operations Center (NOC), som i tæt samarbejde med vores landsdækkende serviceteam sikrer fejlretning indenfor ganske få timer, uanset hvor i landet problemet opstår.

Service af forretningskritiske løsninger

Vores kunder ved, at vores kompetencer er helt i særklasse, når det drejer sig om forretningskritiske løsninger til broadcast, nationale IoT-infrastrukturer, beredskabskommunikation eller radiolinks, bredbånd og Wi-Fi til erhverv. Også vores servicetilbud matcher forventningerne.

Cibicom er et trygt og foretrukket valg som servicepartner. Uanset om I har behov for service af et enkelt serviceområde, eller I ønsker at outsource al netværksdrift og -service til os, kan man være sikker på at få en pålidelig aftale, som holder, hvad den lover.

Ring til os på 70 11 80 11 eller send en e-mail på salg@cibicom.dk og hør mere om service og fejlretning gennem Cibicoms landsdækkende Field Service

Cibicom varevogn med logo

Drift & service

Bliv klogere på løsninger og services i vores brochurer og produktblade om Døgnovervågning (NOC)

Døgnovervågning (NOC)

Brochure NOC

Cibicoms løsninger og services

Oversigtskort til iot

IoT-netværk

Digital infrastruktur til IoT, så data kan opsamles fra sensorer i udstyr, bygninger og køretøjer. ->

Kabler til cloud direct

Mobilnetværk

Sikre data- og M2M-forbindelser på landsdækkende 4G/LTE-netværk med mulighed for fast IP-adresse. ->

Datacenter med hvide racks

Datacentre

En af landets mest driftssikre og energibesparende løsninger i Tier 3 datacentre med optimal adgang. ->