Mobilnet – 4G/LTE

M2M-dataforbindelser

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Minimum 99,998 % oppetid

En sikker og stabil dataforbindelse til jeres udstyr – overalt i Danmark

Cibicoms M2M-løsninger bygger på trådløse IP-baserede dataforbindelser mellem en vilkårlig lokation i Danmark og jeres virksomheds centrale IT-systemer. Herunder finder du alle informationer om vores produkter, netværk og kundeservice. Du kan kontakte vores kundeservice på
tlf. 38 41 41 41 eller pr. email kundeservice@cibicom.dk

Sådan fungerer det

Cibicoms Machine-to-Machine (M2M) forbindelser sikrer, at jeres kritiske forretningsdata er tilgængelige døgnet rundt, og vi har gjort vores M2M-løsning nem at integrere i jeres eksisterende IT-setup.

Med M2M kan I i langt nemmere end tidligere forbinde teknisk udstyr i virksomheden eller på fjerne lokationer og lave fjern-diagnosticering eller remote management af udstyr, som I har anbragt rundtom i Danmark.

Kort sagt forbinder vi jeres udstyr med M2M dataforbindelser, så I kan modtage en langt større mængde data. Det giver et bedre overblik og dermed mulighed for at træffe bedre og mere oplyste beslutninger.

Og det gælder, uanset om I henter informationer fra en pumpestation, en vandmåler eller sensorer anbragt i jeres produktion eller rundtom i landet.

Minimum 99,998% oppetid

Med en oppetid på 99,998 % og en dækning på 98 % af Danmarks areal sikrer vi, at jeres kritiske forretningsdata altid er tilgængelige – døgnet rundt. Vores netværk er bygget til M2M.

Med en Cibicom M2M-løsning får I sikker og problemfri datakommunikation, som kan sikres yderligere med redundans og VPN. Vores lukkede netværks-løsninger opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og er designet til M2M kommunikation, når jeres forretning afhænger af, at det fungerer døgnet rundt.

Vores M2M løsninger kan udbygges med stor sikkerhed.

Læs mere om vores lukkede netværks-løsninger her.

Machine-to-machine løsning til SCADA- og SRO-systemer

Med Cibicoms M2M-løsning kan I nå jeres udstyr, uanset hvor i Danmark det befinder sig.
Vi tilbyder Danmarks måske bedste M2M-løsning til både SCADA- og SRO-systemer. Vi bruger kun vores mobilnetværk til datatrafik, og derfor bliver det ikke belastet af kommerciel mobiltelefoni og datatrafik. Den stabile datakapacitet er garant for, at I ikke mister forbindelsen til jeres måleenheder. Det glæder også mere øde steder, hvor du sætter pumpestationer, alarmer, trykmålere eller fugt- og temperaturmålere op.
Vi kan også hjælpe jer proaktivt. Vores systemer giver os det fulde overblik over, hvilke enheder, der fungerer, som de skal, og hvilke der har behov for servicering.
Det betyder, at jeres kritiske kommunikationen aldrig svigter.

Skræddersyede machine-to-machine løsninger

Med vores M2M-løsninger får I mulighed for at gøre virksomheden endnu mere effektiv.
Vi leverer også prækonfigurerede industriroutere, der nemt kan integreres i jeres eksisterende IT-platform. I sparer tid, fordi M2M-forbindelsen og routerne kan overvåges og fjernkonfigureres.
Jeres abonnement skræddersyes efter jeres individuelle behov og ønsker, uanset om I har brug for små eller store datamængder eller en datapulje, som alle jeres enheder kan dele.

Læs mere om vores abonnementer her.

Læs om Cibicom IoT-løsninger til Industrien her.

Ring til os på 70 11 80 11 eller send en e-mail på salg@cibicom.dk og hør mere om M2M-løsninger på Cibicoms 4G/LTE-net

Brug for fjernadgang til dit tekniske udstyr?

Få en stabil M2M-forbindelse på Cibicoms landsdækkende 4G/LTE-netværk med mulighed for fast IP-adresse.

Fra kr. 19,- pr. md.