mobilnet-4g/lte

Industriroutere

Sikkerheden skal være i top

Cibicom industriroutere

Cibicoms industriroutere bliver testet grundigt for at sikre, at jeres hardware ikke bliver kompromitteret. Hvis jeres hardware er kompromitteret, så er hele jeres IT-system det.

IT-sikkerheden i jeres virksomhed er kun så sikker som det svageste led i kæden. Når uheldet er ude, og der sker brud på IT-sikkerheden, skyldes problemet ofte hardware, der ikke er blevet sikkerhedstestet godt nok. Det problem har du ikke hos Cibicom. Vi bruger kun den bedste hardware, som er blevet gennemtestet ned til mindste detalje. Det gælder i særdeleshed vores routere, som alle lever op til den højeste standard inden for IT-sikkerhed.

Kabler i router

Cibicom industriroutere – hvorfor?

2 ud af 3 danske virksomheder har været udsat for hackerangreb. Heldigvis er det ikke alle, som bliver hacket. Hvis dit udstyr er i orden og bliver opdateret med den seneste firmware, er det langt sværere for en hacker at få adgang. Og der er ingen tvivl – dårlig IT-sikkerhed kan være en dyr affære.

Ifølge revisionsfirmaet PwC koster det danske virksomheder i gennemsnit 900.000 kr., når de bliver hacket. Hele 64% af af de adspurgte virksomheder har til PwC oplyst, at de har været udsat for hændelser eller angreb relateret til cybercrime de seneste 12 måneder. Derfor vælger vi at teste alle Cibicom industriroutere. De skal bestå en omfattende test, før vi vælger at føre dem som produkt. Du kan læse mere om vores test her.

Her er din virksomhed mest sårbar

Brud på IT-sikkerheden sker ofte ved end-points, såsom routere, printere og mobiltelefoner på netværket. Det er her, IT-kriminelle har størst chance for at infiltrere jeres IT-system.

Derfor skal I vælge en industrirouter, som konstant bliver opdateret med den nyeste firmware og som effektivt lukker alle sikkerhedshuller. Vi tester alle vores routere grundigt, før vi leverer dem til vores kunder, således at de lever op til den højeste standard.

Medarbejdere i NOC

Find den rigtige router til jeres arbejdsmiljø

Digi wr21

DIGI WR21

Professionel basisrouter til M2M. Egner sig til en bred vifte af formål. Velegnet inden for fx energi, forsyning og sikkerhed.

Digi wr31

DIGI WR31

router digi wr44

DIGI WR44

Digi wr44

DIGI WR44R

Digi WR44R er en avanceret M2M-industrirouter i robust design til krævende arbejdsmiljøer.