Fleksible og driftsøkonomiske dataforbindelser til erhverv

Netværk

Dataforbindelser til virksomheder, der stiller særlige krav til hastighed og data- og driftssikkerhed.

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Markedets bedste oppetider

Driftssikkerhed i særklasse

Cibicoms erfaring i at designe, installere, drive og yde service på landsdækkende kommunikationsløsninger er helt unik. Vi har i mange år etableret og drevet samfundsvigtige kommunikationsnet, der er bygget til at leve op til nogle af de strengeste krav til drifts- og datasikkerhed.

Med en Connectivity-aftale med Cibicom kommer al vores kompetence og erfaring jer direkte til gode.

Netværk – Løsninger og services

Fiberforbindelser

Med en fiberforbindelse fra Cibicom får I en netværksløsning, der er klar til jeres virksomheds stigende dataforbrug. Vi tilbyder høj sikkerhed med redundans, end-to-end overvågning 24/7.

MPLS netværk

Cibicoms Multi Protocol Label Switching-løsning giver jer muligheden for at samle virksomhedens forskellige lokationer på ét samlet privat, routed IP-netværk.

Internet

Cibicom tilbyder internet i højeste kvalitet, som vi skræddersyr og tilpasser efter erhvervsbehov med en redundant løsning, der gør, at I aldrig er uden forbindelse.

Cloud Direct

Med Cloud Direct får I via jeres MPLS-løsning adgang til jeres Public Cloud Microsoft Azure ExpressRoute og Amazon AWS, så I er sikret den bedste forbindelse til alle jeres tjenester i skyen.

Ethernet VPN

Med Ethernet VPN får I jeres eget private netværk til sikker kommunikation mellem jeres lokationer eller leverandører. Ethernet VPN leveres som layer 2 i Cibicoms MPLS netværk.

DDoS-protection

DDoS-angreb er det hyppigste cyberangreb mod virksomheder. Der var i 2021 over 110.000 DDoS-angreb mod virksomheder i Danmark, som har haft store økonomiske konsekvenser for dem.

Mobile Failover

Cibicom tilbyder nu ”Mobile Failover”. Langt de fleste virksomheder har i dag hurtig og stabil internetforbindelse via fiber/kabel, men alligevel kan det ske, at der er udfald.

Ekstra høj driftssikkerhed – fremføring af datatrafik på flere netværkstyper

Hos Cibicom får I altid nogle af markedets absolut bedste oppetider.
Stiller I helt særlige krav til driftssikkerheden, kan vi naturligvis levere redundans enten på fiber, kobber eller trådløst via radiokæde-forbindelser.

Hver netværksteknologi benytter forskellige platforme og er placeret geografisk adskilt. Det giver jer en yderligere sikkerhed mod nedbrud af jeres forretningskritiske transmissioner, når I vælger en Connectivity-løsning fra Cibicom.

Netværk deling illustration