Cookie- og privatlivspolitik

Cibicom A/S

Senest opdateret d. 20/10/2023

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside. Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Når vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies.

Vi placerer cookies på din enhed for følgende formål:

  • Oprettelse af profil

  • Cookie indstillinger

  • Statistik og forbedring af sitet

  • Markedsføring

Vi placerer cookies på din enhed fra følgende samarbejdspartnere:

Google 

Når du besøger cibicom.dk bliver dit besøg delt med Google for at vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmeside, måle effektiviteten af vores markedsføring og for at målrette annoncer til dig. Statistik data opbevares i 26 måneder.

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med Google. Google kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Facebook 

Når du besøger cibicom.dk bliver dit besøg delt med Facebook for at vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmeside, måle effektiviteten af vores markedsføring og for at målrette annoncer til dig. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med Facebook. Facebook kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

LinkedIn

Når du besøger cibicom.dk bliver dit besøg delt med LinkedIn for at vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmeside, måle effektiviteten af vores markedsføring og for at målrette annoncer til dig.  Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med LinkedIn. LinkedIn kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

ActiveCampaign

Når du besøger cibicom.dk bliver dit besøg delt med ActiveCampaign, såfremt du tilmelder til vores nyhedsbrev. Dette gøres for at vi kan sende dig nyheds emails via platformen. ActiveCampaign kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Vi indhenter dit samtykke

Før vi placerer cookies på din enhed, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af statistik, funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Levetiden på cookies varierer alt efter hvad, de enkelte udbydere har sat dem til. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Andre cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet. Husk, at levetiden på en cookie forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt vores website, at cookies opbevares på din computer.

Sådan sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: cibicom.dk

Privatlivspolitik

Vi behandler dine persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi indsamler og behandler oplysninger om dig. Privatlivspolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via websitet Cibicom.dk. Al henvendelse til os kan ske via kontaktoplysningerne anført herunder.

1. Kontaktoplysninger

Cibicom er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Cibicom A/S
Industriparken 35-37
2750 Ballerup
info@cibicom.dk
CVR: 25598008

2. Behandling af persondata

Når vi beder dig om at stille dine persondata til rådighed for os, oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

Vi anvender data om dig primært for at opfylde de aftaler du indgår med os og sekundært for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester, målrette markedsføring, samt i vores kontakt med dig.

Når du besøger Cibicom, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Cibicom, f.eks. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger, din IP-adresse, netværkslokation, og informationer om din desktop, tablet og mobil. Oplysningerne slettes efter maksimalt 26 måneder.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og markedspladsens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Du kan se vores øvrige partnere under ”Vis detaljler” via vores cookiedeklaration. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan forbedre webshoppen samt vise dig relevante tilbud.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du køber en indsender en formular på websitet, indsamles de oplysninger, du selv afgiver, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, mobilnummer, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra henvendelsen er foretaget.

Formålet er, at vi kan levere de informationer og/eller serviceydelser, du har rekvireret og i øvrigt opfylde indgåede aftaler, herunder administrere dine rettigheder. Oplysninger om din interaktion kan også behandles for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamles oplysninger om dit navn og e-mailadresse.

Formålet er at kunne levere nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

3. Modtagere af personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, mobilnummer samt øvrige indsendte data, videregives til vores sælgere og øvrigt mandskab der måtte være nødvendigt for at kunne besvare din henvendelse.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af markedspladsen, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet, markedsføring, herunder retargeting.

Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks behandler de data, som vi er dataansvarlig for.

Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Der kan forekomme international dataoverførsel. LinkedIn, Facebook og Google kan håndtere personlige data udenfor EU / EØS. Vi vil altid sikre, at dine personlige data stadig er dækket af et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau ved at sikre dataoverførslen ved hjælp af EU-kommissionens  standard kontraktklausuler.

4. Vi behandler kun relevante og/eller nødvendige persondata

Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevante for os. Det samme gælder omfanget af de persondata, vi bruger. Vi bruger fx ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

5. Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Generelle henvendelser gemmes indtil vi har leveret dine ønskede ydelser (maksimalt 2 år).

6. Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, med mindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. Vi oplyser dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine persondata.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

7. Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke

Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere og aktører, bl.a. til brug for markedsføring, indhenter vi dit samtykke og informerer om, hvad dine data vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse.

Vi indhenter ikke dit samtykke, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine persondata, fx som led i indberetning til en myndighed.

8. Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

8.1 Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysninger om bl.a. hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, sendes en skriftlig anmodning herom til vores e-mailadresse: info@cibicom.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

8.2 Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger berigtiget af os. Hvis du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse på info@cibicom.dk, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med levering, har du selv mulighed for at korrigere på markedspladsen.

8.3 Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse personoplysninger slettet, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen.

I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde dine retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

8.4 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Vi har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

8.5 Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

8.6 Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering, der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har desuden til enhver tid ret til af grunde, der vedrører dine personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

8.7 Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, givet til os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, rettes henvendelse til info@cibicom.dk

8.8 Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

9. Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adga