Telecom Infrastruktur

Lej en masteposition

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Cibicoms Slimline® master sparer 40% C02

Få ny masteposition hvor I ønsker – uden egeninvestering

taas end-to-end solution

Ny fleksibel adgang til mastepositioner leveret som turnkey løsning

Cibicoms nye Tower-as-a-Service (Taas) koncept er en økonomisk attraktiv og enkel turnkey løsning som alternativ til selv at etablere jeres nye mobil- og telecom-master.
I vælger selv mastens position og højde (18-48 meter) samt specificerer jeres ønsker til brug af eget udstyr og behov for backhaul-linier, strømtilførsel eller UPS o.l. Så sørger Cibicom for resten.

Cibicom har udviklet en helt ny type Slimline® master, der er modulopbygget og ikke kræver et støbt fundament* (op til 42 meter). Når byggetilladelserne er på plads, kan masterne etableres og installeres på blot 2-4 dage.

Løsningen afregnes med en aftalt fast månedlig leje.

* Anvendelse af stålfundament er kun muligt på brofaste øer. 

Indbygget fleksibilitet

Tower-as-a-Service (TaaS) løsningen giver jer fleksible muligheder for at bruge jeres eget, tilpassede udstyr, som antenner, BTS og link transmission, eller I kan vælge at lade Cibicom etablere de faciliteter, I ønsker, som fx transmission, power, UPS, kabiner o.l.

slimtower services

Midlertidige master

Midlertidige master

Har I behov for midlertidig mobildækning eller bedre Wi-Fi på festivalen? Vi etablerer både midlertidige faste master og mobile master.

Mail: sales@cibicom.dk
Tel: 70 11 80 11

Cibicoms Slimline® master sparer 40% C02

Kontakt os på 70 11 80 11 eller send os en e-mail på service@cibicom.dk og få mere at vide om specifikationer og priser på nye master

En erfaren servicepartner

Cibicom tilbyder fleksible serviceaftaler fra 24/7 drift og -overvågning til forebyggende service og fejlretning i hele Danmark – året rundt.
Få en skrædddersyet end-to-end serviceløsning.

Bil med tekniker
Medarbejder overvågning 24/7

24/7/365

Alt overvåges i vores 24/7/365 Network Operations Center (NOC), der håndterer alarmer og remote fejlretning. Kan Cibicoms NOC ikke håndtere sagen remote, udsendes Cibicoms eget landsdækkende 24/7-serviceberedskab, der kan håndtere sagen på adressen.

Telecom Infrastruktur

Bliv klogere på løsninger og services i vores brochurer og produktblade om Cibicom Mobil mast