Mission Critical

Missionskritisk kommunikation

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Kommunikation til det danske forsvar

Robust landsdækkende kommunikationsinfrastruktur

Cibicom leverer robust landsdækkende infrastruktur, drift og service til missionskritisk kommunikation.

Cibicom har gennem mange år udsendt radio og tv i Danmark via vores eget jordbaserede sendenet og IP-infrastruktur.
Det er også Cibicom, der har stået for digitaliseringen af Kystradioen, som er radiokommunikationssystemet, der benyttes i dansk territorialt farvand.

På baggrund af vores mangeårige erfaring og særlige kompetence tilbyder vi design, projektering, installation samt 24/7 overvågning og service af missionskritiske trådløse- og IP-netværk.

Partner med det danske forsvar

Som partner til det danske forsvar leverer vi i dag field service til udbygning af forsvarets egne trådløse kommunikationssystemer, vedligeholdelse samt 24/7 drift og tilkaldevagt på en række af forsvarets operationelt kritiske installationer over hele Danmark.
Cibicom påtager sig fuld entreprise og rådgivning i forbindelse med større infrastruktur projekter til forsvaret.

Cibicom har samtidig et tæt samarbejde med anerkendte internationale producenter af udstyr og løsninger til forsvarsindustrien, der er med til at sikre den højeste tekniske- og sikkerhedsmæssige standard i vores leverancer.

Ring til os på 70 11 80 11 eller send en e-mail på salg@cibicom.dk og få mere at vide om robuste kommunikationsløsninger til forsvaret

Det danske forsvar

Rådgivning og design

Skræddersyet løsning

Lad Cibicoms omfattende kompetence og erfaring komme jer til gode, når I skal designe og projektere løsninger til driftssikker kommunikation.

Mail: sales@cibicom.dk
Tel: 70 11 80 11

En erfaren servicepartner

Cibicom tilbyder fleksible serviceaftaler fra 24/7 drift og -overvågning til forebyggende service og fejlretning i hele Danmark – året rundt.
Få en skrædddersyet end-to-end serviceløsning.