Telecom Infrastruktur

Salg og opsætning af master

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Cibicoms Slimline® master udleder 40% mindre CO2

Køb jeres nye mast hos Cibicom Services

Cibicom Services leverer og opsætter robuste master, som er designede til at opfylde selv de strengeste krav fra såvel mobiloperatører som andre telecom virksomheder.
Vi leverer komplette opstillede gittermaster i højder fra 18-48 meter og monopolemaster fra 30 til 36 meter.

Gittermaster

Cibicoms nye stærke slim-line gittermaster og stålfundamenter er udviklet og designet i Danmark i samarbejde med Ramböll.
Masterne er 3 eller 4-benede og konstrueret til at tåle en vindlast på minimum 15m2 i de øverst 9 meter og er designet i henhold til Europæiske design standarder.

Masterne er opbygget af moduler på 6 meter og leveres færdigsamlede og opstillet i højder fra 18-48 meter.

Masterne i højderne 18-42 meter leveres som standard opstillet på specialudviklet stålfundament, som gør, at den samlede mast kan stilles op på ganske få timer.
48 meter versionen leveres som standard på et støbt betonfundament.
Afhængig af de aktuelle jordbundsforhold kan master under 48 meter leveres med betonfundament mod en mindre tillægspris.

To teknikere arbejder i toppen af mast

Lej en masteposition

Cibicom tilbyder også mulighed for at leje færdigopstillede slim-line master konfigureret efter jeres ønsker, hvor I har behov for dækning. Vi kalder det Tower-as-a-Service (Taas).
Det kan du læse mere om her.

Den sikre og enkle løsning

Ved etablering af ny mast projekterer og projektleder vi processen fra A-Z, fra indkøb af komponenter til løsningen sættes i drift. Vi sørger for, at geotekniske undersøgelser, statiske beregninger og alle nødvendige godkendelser og aftaler er på plads med både myndigheder og lodsejere.

Midlertidige løsninger – intet problem

Har I behov for at få yderligere mobilkapacitet i forbindelse med events, som festivaler, kan vi rejse et antal midlertidige mobilmaster eller opsætte vores 40 meter høje mastebil og skabe den dækning, I har brug for.

Vi har stor erfaring med at etablere midlertidige løsninger fra både Roskilde Festival, Folkemødet på Bornholm og mange andre events.

Monopoles

Cibicom leverer også mobilmaster i monopole-design, der bl.a. gør masterne mindre synlige i landskabet.
Masterne leveres i højderne 30, 33 og 36 meter og med mulighed for at vælge 2 varianter, der tåler en vindlast på hhv. 12 m2 eller 15 m2.

Cibicoms Slimline® master udleder 40% mindre CO2 og er udviklet i samarbejde med Rambøll

Kontakt os på 70 11 80 11 eller send os en e-mail på service@cibicom.dk og få mere at vide om specifikationer og priser på nye master

Midlertidige master

Midlertidige master

Har I behov for midlertidig mobildækning eller bedre Wi-Fi på festivalen? Vi etablerer både midlertidige faste master og mobile master.

Mail: sales@cibicom.dk
Tel: 70 11 80 11

En erfaren servicepartner

Cibicom tilbyder fleksible serviceaftaler fra 24/7 drift og -overvågning til forebyggende service og fejlretning i hele Danmark – året rundt.
Få en skrædddersyet end-to-end serviceløsning.

Bil med tekniker