Telecom Infrastruktur

Installation og service

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Vi tager ansvar fra A-Z

Cibicom tilbyder installation og service af kommunikationsudstyr

Cibicom er blandt de førende i Danmark inden for installation og service af kommunikationsudstyr i master op til 300 meters højde og i bygninger.

Vores landsdækkende serviceorganisation har mange års erfaring med installation og vedligeholdelse af netværksudstyr for de største mobiloperatører. Vi kan også hjælpe jer med rådgivning, design, projektering og installation på en række andre områder.

Vi tilbyder installation og service af:

  • Mobilsites og opgradering til 4G/5G
  • Transmissionsnet
  • Core- & distributionsnet
  • Accessnetværk
  • Indendørsløsninger/DAS

Lad os håndtere jeres næste netværksprojekt

Cibicom kan tage ansvaret fra A–Z for projektering og projektledelse, når I skal etablere nye master. Vi udfører alle opgaver for jer, fra indkøb af komponenter til løsningen sættes i drift. Vi sørger også for, at geotekniske undersøgelser, statiske beregninger og alle nødvendige godkendelser og aftaler er på plads med både myndigheder og lodsejere.

Vores kunder er de største danske mobiloperatører.

En erfaren servicepartner

Cibicom tilbyder fleksible serviceaftaler fra 24/7 drift og -overvågning til forebyggende service og fejlretning i hele Danmark – året rundt.
Få en skrædddersyet end-to-end serviceløsning.

Bil med tekniker
Medarbejder overvågning 24/7

24/7/365

Alt overvåges i vores 24/7/365 Network Operations Center (NOC), der håndterer alarmer og remote fejlretning. Kan Cibicoms NOC ikke håndtere sagen remote, udsendes Cibicoms eget landsdækkende 24/7-serviceberedskab, der kan håndtere sagen på adressen.

Etablering af master og mobilnet