Datacentre

Hybrid datacenter

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Book besøg i vores datacenter her

Det bedste fra to verdener i én hybridløsning

Hybrid datacenter er en kombination af colocation (lokalt, fysisk datacenter) og cloud hosting. Løsningen matcher især virksomheder eller organisationer, der skal leve op til strenge sikkerheds- og compliance-krav, samt virksomheder, som arbejder med tunge datafiler. Hybrid datalagring udnytter det bedste fra to verdener – cloud og datacenter. Virksomheden opnår mere fleksibilitet og egenkontrol, og løsningen muliggør samtidig skræddersyede sikkerhedshensyn.

Cibicom er en af landets førende datacenterudbydere, og vi kan hjælpe virksomheder med at opnå den rigtige struktur og balance. I en succesfuld hybridløsning skal fokus lægges på omkostninger, dataredundans, mulighed for skalering og behov for lokal tilgængelighed.

Hybrid data storage tilbyder bl.a.:

  • Optimal balance mellem cloud og datacenter
  • Fleksible løsninger ved skalering, teknologisk udvikling og ændringer i lovkrav
  • Øget sikkerhed på forretningskritiske systemer og data
  • Mere kontrol over systemer, features, hardware, data og økonomi
  • Skræddersyede løsninger, som kan imødekomme specielle krav til hardware og konfiguration

  • Bedre mulighed for at imødekomme it-revision, lovkrav, GDPR og generel compliance

Medarbejder kigger på kabler

Hybrid fleksibilitet og høj sikkerhed

Skalerbarhed og fleksibilitet er vigtigt i en digitaliseret verden, hvor tilpasning er afgørende og nedetid er kostbart – virksomheder skal kunne reagere hurtigt på nye regler og teknologier. Hybrid datalagring giver mulighed for at kunne skalere op og ned efter markedssituationen. Et datacenter kan fx bruges til daglig drift, mens cloud-ressourcer kan aktiveres, hvis uforudsete eller midlertidige beslutninger nemt og hurtigt skal imødekommes.

Cibicoms datacentre er bygget efter Tier 3 forskrifter med redundant strømstyring og køling af udstyr, der sikrer høj oppetid samt drifts- og datasikkerhed. Alle komponenter er gennemprøvede og af højeste kvalitet, og strikse procedurer ved katastrofer sikrer jeres data lokalt.

Besøg ét af vores datacentre, og få en gennemgang af vores avancerede sikkerhedsforanstaltninger til forretningskritisk data.

Lokal opbevaring. Maksimal ydeevne

Strategisk udnyttelse af cloud og datacenter giver virksomheder mere råderum til at få det maksimale ud af deres systemer. Hybrid datalagring kan levere hurtigere adgang til lokal data og reducere forsinkelser, hvilket især hjælper virksomheder med applikationer, der kræver høj ydeevne og lav latency.

Compliance og datakontrol

Mange virksomheder og organisationer har politiker eller compliance-krav, der kræver at forretningskritisk data placeres lokalt i et fysisk datacenter af sikkerhedsmæssige årsager. En hybridløsning med colocation giver virksomheder mere kontrol over, hvor data opbevares og behandles.

Fuldt udbytte af it-investeringen

Cloud-aftaler har typisk mere kapacitet, end virksomheder har brug for. Ved at bruge lokale ressourcer til primær drift og udnytte cloud-ressourcer efter behov kan man udnytte fordelene ved cloud og datacenter bedre og derved optimere omkostninger og undgå overflødig kapacitet.

99,999 % oppetid med redundans

Tier 3 datacentre har redundant strøm og 24/7 overvågning, og vi kan derfor tilbyde vores kunder maksimal oppetid, effektivt katastrofeberedskab og høj beskyttelse af forretningskritisk data. Sikkerhed er et af Cibicoms varemærker, og her kan du blive klogere på sikkerheden i et datacenter.

3 trin til hybrid storage

1

Hvad er jeres it-strategi?

Træf en beslutning om, hvilke dele af virksomhedens data, som skal placeres i et lokalt datacenter. Afhængig af it-strategien kan det være dele af eller hele løsningen.

2

Book besøg i datacenter

Cibicom tilbyder privat rundvisning i ét af vores datacentre, hvor I kan høre mere om colocation og datacentrenes muligheder og features.

3

Samarbejde om løsningen

Få hjælp til gennemgang af virksomhedens specifikke behov, så planlægning, migrering og implementering foregår effektivt og under hensyn til den daglige drift.

Nyeste teknologi og
100 % grøn strøm

En grønnere løsning

Cibicoms datacentre anvender strøm fra nordisk vind- og vandkraft og udnytter overskudsvarme lokalt. Vi optimerer løbende for at sænke strømforbrug uden at gå på kompromis med kvaliteten. At vælge et grønt datacenter vil kunne ses på jeres mål for ESG og revision af data storage.

MEdarbejder kiggger i kameraet

Hurtig og problemfri overgang