Datacentre

Fra cloud til datacenter

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Book besøg i vores datacenter her

Hvad er fordelene ved at flytte dele af virksomhedens data fra cloud til datacenter?

Flere virksomheder vælger at tilpasse deres IT-strategi og opbevare en del af deres data i et lokalt datacenter for at få en mere sikker og fleksibel løsning, der kan justeres efter compliance og dataforbrug. Ved at opbevare data i et Colocation datacenter kan I bl.a. holde jer inden for europæisk lovgivning og vide præcis, hvor jeres data er opbevaret.

Fordele ved mere datacenter:

  • Øget sikkerhed og overvågning: Tier 3 og EN 1627 RC 6

  • Mere kontrol over systemer, features, hardware, data og økonomi
  • Skræddersyede løsninger, som kan imødekomme specielle krav til hardware og konfiguration

  • Bedre mulighed for at imødekomme it-revision, lovkrav, GDPR og generel compliance
  • Øget nærhed og egenkontrol med lav latency og maksimal oppetid

  • Muligheden for at benytte 100 % grøn strøm fra nordisk vind- og vandkraft

Datacenter ballerup

Tier 3 sikkerhed

Vores datacentre er bygget efter Uptime Institute Tier 3-forskrifter med redundant strømforsyning med UPS og generator backup. Køling af udstyr er også opbygget redundant og sikrer høj oppetid samt drifts- og datasikkerhed. Alle komponenter er gennemprøvede og af højeste kvalitet, og strikse procedurer ved eventuelle katastrofer sikrer jeres data lokalt. Alle komponenter, Cibicom leverer, overvåges 24/7 i Cibicoms Network Operations Center (NOC).

Fysisk sikkerhed

Cibicom sikkerhedsforanstaltninger og overvågning beskytter centre og netværk mod fysiske trusler. Datacentrene er opført med forstærkede vægge, et minimum af udvendige døre og vinduer samt perimetersikret med industrihegn og levende hegn. Cibicom har dokumentation for sikkerheden via følgende certificeringer:

ISAE 3402 type 2

ISO 27001

Besøg ét af vores datacentre, og se ved selvsyn, hvilke sikkerhedsforanstaltninger Cibicom har implementeret i vores datacentre til beskyttelse af forretningskritisk data.

Cibicom pressebillede datacenter medarbejder