Ledige stillinger

Vil du være med til at gøre en forskel?

Med 100 års erfaring går Cibicom above and beyond med kundeløfte og løsninger, der stiller særligt store krav til sikkerhed såvel som service.

Vi arbejder engageret på at udvikle og realisere fremtidens kommunikationssamfund med fokus på fællesskab, samarbejde og vidensdeling, så vi kan gøre en forskel for andre og hinanden. Lyder det som noget for dig, vil vi glæde os til at tage imod din ansøgning.

Job og karriere illutstration

Inside Sales Coordinator

Vil du være med til at drive kompetent salg af datacentre og kritiske kommunikationsløsninger samt yde en god support både internt og eksternt?

Som Inside Sales Coordinator bliver din rolle at supportere vores salgsteam med den administrative del af salgsprocessen, herunder at være med til at sikre den gode proces internt og den gode kundeoplevelse eksternt.

Cibicom pressebillede medarbejdere

Salgsdirektør til Telpartner A/S

Har du en fremragende kommerciel forståelse, stærke ledelses- og kommunikationsevner og dokumenteret succes med at opbygge og vedligeholde kunderelationer?  Så er her en spændende mulighed for at blive en del Telpartner A/S, som er en førende virksomhed inden for indendørs mobildækning.

Send os en uopfordret ansøgning

Cibicom leverer løsninger til infrastruktur og kritisk kommunikation med høj data- og driftssikkerhed.

Vi ved, at virksomhedens succes ligger i medarbejderne, og derfor føler vi en stor forpligtigelse i forhold til vores medarbejders udvikling og trivsel.

Lyder det som noget for dig, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Bliv klogere på Cibicom som virksomhed

Kontakt os

Find kontaktoplysninger, åbningstider og adresser på kontorer og datacentre.

Nyheder og presse

Læs seneste nyheder, historier og pressemeddelser fra Cibicom A/S og Cibicom Group.

Vores værdier

I Cibicom fokuserer vi på fællesskabet både som kollega, som medarbejder og som arbejdsplads.