Fleksible servicetilbud

Lad Cibicoms serviceerfaring komme jer til gode

Behovet for løsninger til service og drift af kommunikationsnet og -udstyr, afhænger helt af jeres specifikke krav og behov.  

Men uanset, om I er medieproducent, medieudbyder, mobiloperatør, udbyder af beredskabstjenester eller er en privat eller offentlig virksomhed, der benytter Cibicoms IoT-løsninger, tilbyder vi jer  skrædddersyede end-to-end serviceløsninger, der dækker hele vejen fra 24/7 drift og overvågning til fejlretning overalt i Danmark - året rundt.

Få en erfaren servicepartner
I mere end 30 år, har vi driftet og serviceret vores egen komplekse og landsdækkende infrastrukturer døgnet rundt, her i blandt forretningskritiske services, som det danske radio- og tv-transmissionsnet og beredskabstjenester.

Derfor har vi i Cibicom en helt særlig erfaring i, at overvåge komplekse kommunikationsnet og udbedre fejl, uanset hvor i nettet fejlene opstår.

Alt koordineres effektivt i Cibicoms centrale døgnbemandede Network Operations Center (NOC) som, i tæt samarbejde med vores landsdækkende serviceteam, sikrer fejlretning indenfor ganske få timer, uanset hvor i landet problemet opstår.

Service af forretningskritiske løsninger
Vores kunder ved, at vores kompetencer er helt i særklasse, når det drejer sig om forretningskritiske løsninger til broadcast, nationale IoT-infrastrukturer, beredsskabskommunikation eller radiolinks, bredbånd og WiFi til erhverv. Og også vores servicetilbud matcher forventningerne.

Cibicom er et trygt og foretrukkent valg som servicepartner. Og uanset, om I har behov for service et enkelt serviceområde eller I ønsker at outsource al netværksdrift og -service er til os, kan man være sikker på, at få en pålidelig aftale, som holder hvad den lover. 

Ring til os og hør mere på 70 11 80 11 eller kontakt os på salg@cibicom.dk