Kystradio

Sikker nødkommunikation til søs

Danmark har mere end 7.300 km kystlinje med tilhørende farvande, og her har skibstrafikken i kritiske situationer behov for at kunne tilkalde hjælp, hvis de kommer i nød. 

Cibicom designede, etablerede og satte i 2015 det nye digitaliserede, maritime kystradiosystem i drift i Danmark, hvor antennepositionerne er forbundet med Cibicoms nationale og sikre backbone infrastruktur. 

Nødradiosystemet "Kystradioen", der også er kendt som "Lyngby Radio", giver tryghed for såvel private både, som for den omfattende kommercielle skibstrafik, i det danske territoriale farvand.
 
Dette civile beredskab er i dag en integreret del af det danske forsvars opgaver, der ved siden af Kystradioen, også tæller bevogtnings- og redningsopgaver til søs.

Det er det danske forsvar, der i det daglige står for betjeningen af radiosystemet, mens Cibicom har ansvaret for driften.

Ring til os på 70 11 80 11 eller send os en e-mail på salg@cibicom.dk og hør mere om Kystradio og beredskabskommunikation. 

 

24/7/365 overvågning

Cibicoms Network Operations Centre (NOC) er bemandet med højt kvalificerede medarbejdere.
Vi kan også overvåge jeres løsning alle døgnets 24 timer, året rundt.

Læs mere

En erfaren servicepartner

Cibicom tilbyder fleksible serviceaftaler fra 24/7 drift og -overvågning til forebyggende service og fejlretning i hele Danmark - året rundt.
Få en skrædddersyet end-to-end serviceløsning.

 

Læs mere

Rådgivning og design

Lad Cibicoms omfattende kompetence og erfaring komme jer tilgode, når I skal designe og projektere løsninger til driftsikker kommunikation.  

Læs mere

ISO Certificeret

Cibicom er blandt andet certificeret efter kvalitetsledelsessystemet ISO9001 og ISO 27001, der sikrer høj leverancekvalitet og fuld kontrol og styring af datasikkerhed og processer mv. 

Læs mere

Download brochure

Samfundsvigtig kommunikation

 

Download