Transport

Radiokommunikation med mange muligheder for tog, bus og lufthavne

Effektiv radio- og datakommunikation i transportsektoren sikrer ikke blot en smidig afvikling af de løbende transportopgaver, men åbner også muligheder for nye innovative services til jeres kunder.
Hos Cibicom tilbyder vi rådgivning og projektering af både radio og datanetværk, en landsdækkende service organisation og en døgnbemandet netværksovervågningscenter (NOC), som kan stå for den løbende drift og vedligeholdelse.

Fundamentet for en effektiv kommunikation alle døgnets 24 timer er en velgennemtænkt, døgnovervåget infrastruktur, der dækker overalt.

 
Cibicom tilbyder adgang til en komplet, landsdækkende infrastruktur med høje master og fibernet, som allerede danner rygraden i blandt andet Kystradioen samt i udsendelsen af radio og tv.
Cibicom påtager sig det samlede leveranceansvar for kommunikationsløsninger til transportsektoren til både nationale og lokale løsninger.

Ring til os på 70 11 80 11 eller send os en e-mail på salg@cibicom.dk og få mere at vide om Cibicoms kommunikationsløsninger til transportsektoren. 

Rådgivning og design

Lad Cibicoms omfattende kompetence og erfaring komme jer tilgode, når I skal designe og projektere løsninger til driftsikker kommunikation.  

Læs mere

En erfaren servicepartner

Cibicom tilbyder fleksible serviceaftaler fra 24/7 drift og -overvågning til forebyggende service og fejlretning i hele Danmark - året rundt.
Få en skrædddersyet end-to-end serviceløsning.

 

Læs mere

24/7/365 overvågning

Cibicoms Network Operations Centre (NOC) er bemandet med højt kvalificerede medarbejdere.
Vi kan også overvåge jeres løsning alle døgnets 24 timer, året rundt.

Læs mere

ISO Certificeret

Cibicom er blandt andet certificeret efter kvalitetsledelsessystemet ISO9001 og ISO 27001, der sikrer høj leverancekvalitet og fuld kontrol og styring af datasikkerhed og processer mv. 

Læs mere

Download brochure

Samfundsvigtig kommunikation

 

Download