Mobilnet – 4G/LTE

Managed VPN netværk

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Multi-site-to-multi-site-kommunikation

Fleksibel og skalerbar VPN-løsning

Har I behov for dataforbindelse til mange fjerne lokationer, eller ændrer jeres behov sig løbende?

Så er Cibicoms Managed VPN netværk-løsninger et oplagt valg for jer.

Cibicoms Managed VPN netværksløsning er designet til at håndtere mange trådløse dataforbindelser mellem en række fjerne lokationer i Danmark og en central lokation, fx jeres hovedkontor.

Sådan fungerer det

Vi kalder løsningen for Multi-site-to-main-site kommunikation, og alle dataforbindelserne er sikret med en end-to-end kryptering (IPSec). Dette betyder, at hver af de fjerne lokationer enkeltvis kun kan kommunikere med hovedlokationen. Ønsker I kommunikation direkte mellem de fjerne lokationer, skal I anvende Cibicoms APN netværks-løsning.

Trafikken fra de fjerne lokationer kan leveres via Cibicoms Firewall og videre med en dedikeret fiberforbindelse direkte til jeres IT-Systemer. Alternativt kan datatrafikken leveres via internettet med end-to-end kryptering, så sikkerheden forsat er af højeste standard.

Vi håndterer konfigurationen og opsætningen af alle routerne til de fjerne lokationer og opsætter alle forbindelser frem til jeres hovedlokation. Ønsker I at udbygge løbende med flere fjerne lokationer, så håndterer vi også dette for jer.

Kort sagt leverer vi en samlet, fleksibel løsning og sikrer, at den kører døgnet rundt. Vi tilbyder også opsætning af overvågning af jeres udstyr 24/7/365, hvis I ønsker det som del af løsningen.

Læs mere her.

Løsningen er kan nemt skaleres til hundredvis af lokationer. Cibicom hjælper med konfiguration af routere og holder styr på den samlede løsning.
Hvis I ønsker hjælp til at opsætte routerne på de fjerne lokationer, så kan vi også tilbyde dette, da vi har kørende teknikere rundt om i hele Danmark – læs mere.

Har I brug for et endnu større antal lokationer, kan løsningen udbygges løbende. Og får I behov en samlet WAN-løsning, hvor forskelligt udstyr løbende kan tilsluttes efter behov, så er Cibicoms løsning med APN Netværk en oplagt mulighed.

Managed VPN
Medarbejder overvågning 24/7

24/7/365

Alt overvåges i vores 24/7/365 Network Operations Center (NOC), der håndterer alarmer og remote fejlretning. Kan Cibicoms NOC ikke håndtere sagen remote, udsendes Cibicoms eget landsdækkende 24/7-serviceberedskab, der kan håndtere sagen på adressen.

Mobilnet – 4G/LTE

Bliv klogere på løsninger og services i vores brochurer og produktblade om Cibicom sikre dataforbindelser

Sikre dataforbindelser på 4G/LTE

Brcohure 4g

Cibicoms løsninger og services

Oversigtskort til iot

IoT-netværk

Digital infrastruktur til IoT, så data kan opsamles fra sensorer i udstyr, bygninger og køretøjer. ->

Kabler til cloud direct

Mobilnetværk

Sikre data- og M2M-forbindelser på landsdækkende 4G/LTE-netværk med mulighed for fast IP-adresse. ->

Datacenter med hvide racks

Datacentre

En af landets mest driftssikre og energibesparende løsninger i Tier 3 datacentre med optimal adgang. ->