Datacentre

SKI 02.22: Genvejen til Cibicoms datacentre

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Danmarks mest sikre datacentre

Genvejen til datacentre

SKI er staten og kommunernes Indkøbsservice, der forhandler aftaler til det offentlige. SKI 02.22 er en aftale på indkøb af it-drift, fx styring og optimering af drift og support af operativsystemer og Colocation i grønne datacentre. Aftalen resulterer i, at indkøb er fleksible og effektive for både kunder og leverandører.

Dynamisk indkøbssystem

SKI 02.22 er designet til at gøre indkøb af it-drift fleksibelt og skalerbart for at kunne dække offentlige kunders forskellige behov. Resultatet er et dynamisk indkøbssystem med en enkel, digital købsproces for indkøbere og tilbudsgivere.

  • Der er ikke fast sortiment men nogle fastlagte kategorier. Cibicom kan ud fra disse kategorier levere den optimale løsning og pris, der passer til kundens behov.
  • Købsprocessen har et dynamisk flow med en spørgeramme, der hjælper med at afdække offentlige kunders behov.
Cibicom datacenter med hvide racks

Grønt fokus

SKI 02.22 tager udgangspunkt i de overordnede områder inden for EU’s Green Public Procurement, der bl.a. fokuserer på klimapåvirkningen fra datacentre, fx nedbringelse af energiforbrug og optimering af genanvendelse.

Til driften af Cibicoms datacentre indkøber vi klimavenligt grøn strøm hos Entelios, der er GoO-certificeret (Guarantees of Origin) i henhold til EU-direktivet 2018/2001. Energien Cibicom benytter kommer fra 100 % vand- og/eller vindkraft. Det giver dig mulighed for at vælge et datacenter med 100 % grøn strøm.