Fiberforbindelser

Fibertjekliste

Fibertjekliste

Betaler du for meget for dit fibernet til erhverv?

Og har du mere, end du behøver?

Cibicom A/S er en uafhængig netværksoperatør og Internet Service Provider (ISP), og vi har samlet en fibertjekliste med 5 vigtige spørgsmål. Stil dig selv disse spørgsmål, når du tager virksomhedens fiberforbindelser op til overvejelse – hvilket man naturligvis bør gøre en gang imellem.

Fibernet tjeklisten:

1. Husker du at få genforhandlet dine priser?

Det nemmeste og mest lukrative for din ISP’er er naturligvis at jeres nuværende aftale bare fortsætter til samme pris. Så forvent ikke at de selv ringer eller skriver. Men du kan formodentligt selv spare en del.

Specielt hvis du vælger en leverandørstrategi med 2 eller flere forhandlere på dine netværksydelser – og derfor hele tiden kan vælge den billigste og bedste, så du får mest for prisen. Hver gang.

3. Får du den service, du skal have?

Betaler du ekstra for service 24/7, eller er det med i prisen? Og får du hjælp til at løse dit problem med det samme, eller må du vente? Der kan være stor forskel på serviceniveauet fra leverandør til leverandør. Specielt, hvis din virksomhed ikke er meget stor.

En netværksleverandør med ambitioner og vækstplaner vil ofte anstrenge sig mere og vil behandle dig ligesom en storkunde, med den bedre service og opmærksomhed der følger med.

2. Kan din netværksleverandør følge med jeres vækst?

Vokser I? Skal I åbne nye kontorer, butikker eller lokationer? Så kan det være en god idé at vælge eller skifte fra en lokal netværksleverandør til én, som er regional eller måske endda landsdækkende. Alternativt skal I have aftaler med mange lokale netværksleverandører, hvilket er både besværligt og gør det sværere at forhandle storkundeaftaler.

Spar penge og besvær ved at vælge en landsdækkende netværksleverandør. Så er din virksomhed ikke kun rustet til at imødekomme det stigende behov for en pålidelig og lynhurtig fiberforbindelse, men også rustet til at vækste geografisk.

Cibicom leverer internet til erhverv, herunder både fibernet og mobilt bredbånd til erhverv over hele Danmark.

4. Hvilke andre produkter er der på hylden?

Fibernet står jo sjældent alene. Din virksomhed har naturligvis også andre behov for netværks- og dataløsninger – og måske er det vigtigt, at de spiller godt sammen og understøtter jeres strategi. Nu og i fremtiden.

Typisk vil man se på om leverandøren også har MPLS, InternetDDoS beskyttelsedatacenter og evt. colocation samt direkte forbindelser til cloud leverandører, hvilket naturligvis også bliver stadigt vigtigere. Cibicom tilbyder naturligvis alle ovenstående læsninger.

5. Kan du få det hele ét sted?

Flere leverandører kan være en fordel – det kan også være en ulempe. Helt praktisk, kan det jo være nødvendigt med flere leverandører, hvis ikke du kan finde én, som kan alt, du har brug for. F.eks. landsdækkende fibernet, det rette serviceniveau og andre produkter, som understøtter din netværksstrategi.

Omvendt er der meget tid og administration at spare, hvis du finder en leverandør, der kan det hele. Så længe prisen også er rigtig.

Har du tjek på det hele? Eller vil du høre om dine muligheder for fibernet eller andre internetløsninger hos Cibicom?

Så er du meget velkommen til at kontakte os.

to cibicom medarbejdere med logotøj

Certificeringer og 100 % sikkerhed

Cibicom er en Internationalt certificeret netværksoperatør og ISP med nogle af markedets bedste oppetider og sikkerhedsløsninger. Med en aftale hos, får I en 100 % sikker forbindelse uden afbrydelser og forstyrrelser.

Vores certificeringer inkluderer:

  • ISO/IEC 27001:2013

  • DS/EN ISO 9001:2015

  • DS/ISO 45001:2018

  • DS/EN ISO 14001:2015

Bliv klogere på Cibicom som virksomhed

Kontakt os

Find kontaktoplysninger, åbningstider og adresser på kontorer og datacentre.

Certificering

Cibicom er certificeret efter en række internationale standarder.

CSR

VI fokuserer på, at vi i fællesskab tager ansvar for at gøre det enkelt.