Multi Protocol Label Switching

Hvordan kan MPLS hjælpe med at forbedre kundeoplevelsen i jeres virksomhed?

MPLS kan bidrage til at forbedre kundeoplevelsen i jeres virksomhed. Det sker blandt andet på følgende måder:

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Hurtigere netværksydelse: MPLS kan levere en højere netværksydelse og mere stabile forbindelser end traditionelle internetforbindelser. Det betyder, at kunderne vil have en mere pålidelig og hurtigere forbindelse til jeres tjenester og applikationer, hvilket kan forbedre kundernes oplevelse markant.

Prioritering af kritisk trafik: MPLS kan prioritere forskellige typer af trafik på netværket, såsom kritiske applikationer og tjenester, over mindre vigtige trafikstrømme. Det er med til at sikre, at kritiske tjenester altid er tilgængelige for kunderne, selv når netværket er under belastning.

Kritiske tjenester kan være alt fra videokommunikation og webkonferencer til cloud-baserede applikationer og betalingstransaktioner.

Tag også et kig på vores andre internet til erhverv løsninger, som blandt andet omfatter komplet DDoS beskyttelse og vores Cloud løsning, Cloud Direct.

Sikkerhed: MPLS kan være mere sikker end traditionelle internetforbindelser, idet teknologien bruger en dedikeret netværksinfrastruktur og har indbyggede sikkerhedsfunktioner, såsom kryptering og adgangskontrol. På den måde kan I beskytte kundernes data og personlige oplysninger mod trusler og sikkerhedsbrud.

Global tilgængelighed: MPLS kan levere globale netværksløsninger. Jeres kunder vil derfor have hurtigere adgang til jeres tjenester og applikationer på tværs af forskellige geografiske placeringer. Det kan forbedre kundernes oplevelse, da de vil have adgang til de samme tjenester og applikationer, uanset hvor de befinder sig.

MPLS hjælper jer med at levere en mere pålidelig, hurtig og sikker netværkstjeneste til jeres kunder, hvilket kan være med til at skabe en bedre kundeoplevelse, som dermed kan øge kundetilfredsheden.

Hvilke fordele er der ved MPLS?

Læs mere om nogle af de fordele, I kan nyde godt af med MPLS fra Cibicom.

Cibicom MPLS opsættes til jeres behov

Cibicom MPLS opsættes til jeres behov

Læs mere om vores tekniske produktspecifikationer for Cibicoms MPLS

Datanetværk – Løsninger og services

Internet

Cibicom tilbyder internet i højeste kvalitet, som vi skræddersyr og tilpasser efter erhvervsbehov med en redundant løsning, der gør, at I aldrig er uden forbindelse.

MPLS

Cibicoms Multi Protocol Label Switching-løsning giver jer muligheden for at samle virksomhedens forskellige lokationer på ét samlet privat, routed IP-netværk.

Cloud Direct

Med Cloud Direct får I via jeres MPLS-løsning adgang til jeres Public Cloud Microsoft Azure ExpressRoute og Amazon AWS, så I er sikret den bedste forbindelse til jeres tjenester i skyen.

Ethernet VPN

Med Ethernet VPN får I jeres eget private netværk til sikker kommunikation mellem jeres lokationer eller leverandører. Ethernet VPN leveres som layer 2 i Cibicoms MPLS-netværk.

Anti-DDoS

DDoS-protection monitorerer datatrafik for kendte mønstre. Når et ondsindet mønster registreres, beskyttes