Multi Protocol Label Switching

Hvilke fordele er der ved MPLS?

Læs nedenfor nogle af de fordele, I kan nyde godt af med MPLS fra Cibicom.

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Bedre netværksydelse

MPLS kan forbedre netværksydelsen ved at levere prioriteret båndbredde, der sikrer, at kritiske applikationer fungerer optimalt, og at forretningskritiske data overføres hurtigt og pålideligt.

For eksempel bruger MPLS Quality of Service (QoS) til at prioritere forskellige typer datastrømme, såsom stemme- eller videodata, som kræver en mere stabil og pålidelig netværksydelse. Dette betyder, at I med et MPLS-netværk kan opretholde en høj kvalitet og pålidelighed af jeres kritiske tjenester.

Bedre kundeoplevelse

MPLS kan hjælpe virksomheder med at levere en bedre kundeoplevelse ved at sikre hurtig og pålidelig adgang til applikationer og tjenester, der kan være med til at øge kundetilfredsheden og loyaliteten.

Hvis du fx er en online e-handelsplatform, er det essentielt, at dine kunder har adgang til opdaterede oplysninger omkring produkter, priser, lagerstatus m.m. I den sammenhæng vil MPLS hjælpe med at sikre hurtig og pålidelig adgang til data og tjenester.

Bedre sikkerhed

MPLS kan også øge sikkerheden i jeres netværk ved at tilbyde en privat og sikker forbindelse, der beskytter data mod uautoriseret adgang og hacking.

Det skyldes, at MPLS tildeler et unikt label til hver datapakke, der sendes gennem netværket. Dette label gør det muligt for netværket at identificere og styre datastrømmen og sikre, at data udelukkende sendes videre til autoriserede modtagere.

Bedre netværksadministration

MPLS kan gøre netværksadministrationen nemmere og mere effektiv ved at tilbyde en centraliseret kontrol og styring af netværket, der gør det muligt at optimere trafikken og foretage hurtige ændringer i netværkskonfigurationen.

Det er særligt fordelagtigt for virksomheder, der har forskellige geografiske placeringer, og som samtidig vil sikre en gnidningsfri dataoverførsel mellem disse placeringer. Gennem centraliseret netværksadministration kan I effektivt optimere og prioritere datastrømmen.

Fleksibilitet og skalerbarhed

MPLS kan også tilbyde en høj grad af fleksibilitet og skalerbarhed, der gør det muligt at tilpasse netværket til virksomhedens behov og voksende krav over tid.Hvis I fx udvider virksomheden og opretter et nyt kontor i en anden by eller andet land, kan I nemt tilføje denne nye lokation til jeres MPLS-netværk. Det kan også være I gør brug af forskellige tjenester; fx stemme-, video- og cloud-tjenester. Disse tjenester har hver optimale båndbredder, hvilket I effektivt kan styre med MPLS.

MPLS på Cibicoms backbone

Med MPLS får I en sikker adgang til jeres eget private netværk mellem alle jeres lokationer på Cibicoms backbone. Løsningen giver jer også særlig høj grad af fleksibilitet og skalerbarhed. I kan styre og prioritere trafikken i jeres netværk med MPLS, og samtidig kan I skabe yderligere sikkerhed ved at isolere dele af netværket fra den øvrige organisation samt omverdenen (via VRF – Virtual Routing and Forwarding). Det kan fx være et isoleret gæstenet eller et lukket netværk til jeres udviklingsafdeling.

Cibicoms backbone er opbygget med egne redundante fiberforbindelser samt udstyrsredundans, som sikrer jer en særligt høj servicetilgængelighed. Cibicom driver og overvåger løsningen end-to-end med egen 24/7/365 NOC (Network Operations Center).

Vores løsning er driftsikker og stabil, og I kan fejlmelde 24 timer i døgnet, alle dage året rundt. Hvis jeres virksomhed skal sikres bedre, kan I vælge en redundant løsning, som sikrer, at I aldrig er uden forbindelse, hvis uheldet er ude.

Du kan læse mere om de tekniske produktspecifikationer for vores MPLS-løsning nederst på siden.

Hvad er MPLS?

Læs mere om hvad MPLS er og hvordan det kan øge
jeres virksomheds sikkerhed.

Datanetværk – Løsninger og services

Internet

Cibicom tilbyder internet i højeste kvalitet, som vi skræddersyr og tilpasser efter erhvervsbehov med en redundant løsning, der gør, at I aldrig er uden forbindelse.

MPLS

Cibicoms Multi Protocol Label Switching-løsning giver jer muligheden for at samle virksomhedens forskellige lokationer på ét samlet privat, routed IP-netværk.

Cloud Direct

Med Cloud Direct får I via jeres MPLS-løsning adgang til jeres Public Cloud Microsoft Azure ExpressRoute og Amazon AWS, så I er sikret den bedste forbindelse til jeres tjenester i skyen.

Ethernet VPN

Med Ethernet VPN får I jeres eget private netværk til sikker kommunikation mellem jeres lokationer eller leverandører. Ethernet VPN leveres som layer 2 i Cibicoms MPLS-netværk.

Anti-DDoS

DDoS-protection monitorerer datatrafik for kendte mønstre. Når et ondsindet mønster registreres, beskyttes kritiske ressourcer, og tilgængeligheden øges øjeblikkeligt.

Mobile Failover

”Failover-forbindelse” til 4G er en sikkerhedsløsning, der sikrer en stabil internetforbindelsen, som ikke afbrydes ved udfald på den kablede fiberforbindelse.