Indendørs mobil- og kommunikationsløsninger

Telpartner

Telpartner logo gennemsigtigt

Sikker mobildækning i hele Danmark

Specialiseret i indendørs mobil- og kommunikationsløsninger

Telpartner står altid klar med kompetente, kreative løsninger, der sikrer, at dine kunder og medarbejdere altid kan være online og have god dækning.

Indendørs mobilkommunikation spiller en kæmpe rolle i samfundet i dag. 80 % af al datatrafik foregår indendørs, og både erhvervslivet og offentlige institutioner er dybt afhængige af mobiltelefoni og ikke mindst dækning døgnet rundt.

Udfordring

Mobilsignalerne er udfordrede. Den stigende brug af lavenergibyggematerialer og de højere hastigheder på 5G gør det sværere for signalerne at trænge ind i bygninger.

Løsning

Nøglen til fuld signaldækning er et DAS-anlæg (Distributed Antenna System). Det er vi eksperter i hos Telpartner. Vi har i 20 år implementeret DAS-løsninger på nogle af de mest udfordrende steder som fx Cityringen, Københavns Lufthavn, på flere store hospitaler og adskillige erhvervsbyggerier.

Skræddersyede løsninger

Vi leverer indendørs kommunikations-løsninger inden for DAS, 5G private networks, M2M eller IoT. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og har erfaringen til at finde frem til den løsning, der giver den bedste mobildækning for den enkelte kunde.

Bred vifte af kunder

  • Aarhus Universitetshospital
  • DSB og Metroen
  • Øresundsbroen
  • Mærsk Drilling
  • Microsoft
  • Novo Nordisk
  • Eurovision Song Contest

Bliv klogere på de andre selskaber i Cibicom Group

Sense Solutions

Sense Solutions optimerer drift, arbejdsgange og ressourcer for virksomheder med sensorbaseret dataindsamling inden for IoT-løsninger med høj sikkerhed.

Cibicom Services

Cibicom Services er er en af de største leverandører af master og infrastruktur-services til tele- og mobiloperatører i Danmark med over 20 års erfaring og projekter i flere lande. 

Cibicom A/S

Cibicom A/S leverer løsninger til broadcast, kritisk kommunikation, netværk og datacentre. Vi har vi en bred vifte af transmissionsforbindelser fra fiber til radiokædelinks.

Bliv klogere på Cibicom som virksomhed

Kontakt os

Find kontaktoplysninger, åbningstider og adresser på kontorer og datacentre.

Nyheder og presse

Læs seneste nyheder, historier og pressemeddelser fra Cibicom A/S og Cibicom Group.

CSR

I Cibicom fokuserer vi på, at vi i fællesskab tager ansvar for at gøre det enkelt.