Mobilnet – 4G/LTE

Test af Industriroutere

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Kraftfuld, sikker, fleksibel og robust

Inden vi leverer en industrirouter til jer, tester vi den grundigt!

Cibicom tester industriroutere, inden de bliver solgt og leveret. For vi ved, at en velfungerende internetforbindelse er forretningskritisk. Ud over et driftssikkert netværk tilbyder vi også robuste og stabile routere til professionel brug. Vi har verificeret seks udvalgte industriroutere ved at gennemføre en grundig test på de parametre, som vi ved, virksomheder lægger vægt på.

Cibicoms krav til industriroutere: Kraftfuld, sikker, fleksibel og robust

Vi har sat barren højt for vores krav til de industriroutere, som vi verificerer til Cibicoms netværk. For at en router skal kvalificere sig, kræver vi, at enheden er:

 • En kraftfuld LTE/4G-router, som passer til vores kunders behov for at kunne tilgå flere forskellige LTE-frekvensbånd. Den skal kunne håndtere forskellige mobilteknologier for at sikre, at enheden altid er online
 • En sikker router, som understøtter flere VPN-protokoller, firewalls og VLAN/isolering mellem netværksporte
 • En fleksibel router, som kan håndtere flere funktioner både i forhold til kommunikation med ældre industrienheder (fx serielporte) og fremtidens tjenester (fx mulighed for at udvikle applikationer i routeren)
 • En robust router, som kan klare de udfordrende miljøer, som vores kunder arbejder i, fx installationer inden for energi- og forsyningssektoren eller maritime installationer
Kabler i router
Medarbejder i snak

Sådan har vi testet

Vores produktteam har taget udgangspunkt i en testprotokol med 8 forskellige parametre i deres vurdering af de industriroutere, som har kvalificeret sig til certificeringstesten.

 • 1
  Generel ydeevne på netværket
 • 2
  Hastighed og stabilitet
 • 3
  Sikkerhed
 • 4
  Kompatibilitet med Net1s abonnementer og tjenester
 • 5
  Multi-WAN (mulighed for tilslutning til flere netværk)
 • 6
  Interface support (Antenner, GPS, Serial)
 • 7
  Fjernkonfiguration
 • 8
  Fjernovervågning

Stigende interesse for fjernstyrede datatjenester

Vores målsætning er at tilbyde vores kunder sikre og stabile monitorerede dataforbindelser, og i den forbindelse er industrirouterene et vigtigt led i kæden, der sikrer helheden.

I dag består udfordringen i at finde routere, som ud over at være robuste også opfylder Cibicoms krav til fjernovervågning. Cibicom tilbyder tjenester som fx monitorerede dataforbindelser. Vi overvåger og tager hånd om virksomheders dataforbindelser gennem Cibicoms tekniske platform. For at kunne levere avancerede tjenester er det vigtigt, at routeren er i stand til levere informationen til os. Derfor leverer vi kun disse tjenester til kunder, som vælger vores certificerede udstyr.

Vores monitorerede tjenester muliggør udover overvågning også en avanceret fejlsøgning, opdatering af software og fjernkonfiguration af routerindstillingerne. Vi følger løbende med i, hvordan dit udstyr virker og gemmer historiske data om forbrug og forbindelseskvalitet.

Certificering øger trygheden

Som kunde på Cibicoms netværk anbefaler vi altid, at du anvender en af Cibicoms certificerede routere for bedre support og en mere sikker forbindelse. Uanset om du blot har et enkelt abonnement hos Cibicom Mobility eller køber en avanceret monitoreret løsning, kan du være tryg ved, at din router er af høj kvalitet og kan levere en stabil forbindelse.

Du finder vores routere her.

Cibicom bil med logo

Field Service

I mere end 30 år har vi driftet og serviceret vores egen komplekse og landsdækkende infrastruktur døgnet rundt, heriblandt forretningskritiske services som det danske radio- og tv-transmissionsnet og beredskabstjenester. Derfor har vi i Cibicom en helt særlig erfaring med at overvåge komplekse kommunikationsnet og udbedre fejl, uanset hvor i nettet fejlene opstår.

24/7/365

Alt overvåges i vores 24/7/365 Network Operations Center (NOC), der håndterer alarmer og remote fejlretning. Kan Cibicoms NOC ikke håndtere sagen remote, udsendes Cibicoms eget landsdækkende 24/7-serviceberedskab, der kan håndtere sagen på adressen.

Medarbejder overvågning 24/7