Broadcast & Media

Tv- og radiokanaler til distributører og foreninger

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Forbindelse til hele verden

Vælg frit mellem mere end 400 radio
og tv-kanaler fra hele verden

Den landsdækkende tv-løsning fra studie til seer

Cibicom sørger hver dag for, at danskerne kan se tv – alle døgnets 24 timer – og er dermed Danmarks største og mest erfarne operatør inden for tv-transmission. Tv-signalerne distribueres over hele landet via DTT (Digital Terrestrial Television). I Danmark er det Cibicom, der har bygget og driver det danske DTT-net, som er et af de mest udbyggede digitale tv-sendenet i Europa.
DTT-netværket er bygget op om et stort antal op til 300 meter høje, strategisk placerede sendemaster og regionale datacentre, som kommunikerer via kilometervis af redundante fiberforbindelser og radiokæde-links.

Vælg frit mellem mere end 400 kanaler

Hos Cibicom får I sikker adgang til mediemarkedets største udvalg af radio og tv kanaler – heriblandt kanaler kun Cibicom kan tilbyde.

Vi distribuerer i dag mere end 400 radio- og tv-kanaler fra de største tv-producenter og leverer dem direkte hos jer som kanaludbyder, som fx antenne- eller boligforeninger, gennem fiber eller via satellit.

Med Cibicoms Media Gateway løsning har det aldrig været enklere at købe og sælge tv-indhold og få det distribueret sikkert og effektivt på tværs af platforme fra producent til kanaludbyder.

I vælger selv, hvilke tv-kanaler I ønsker, og i hvilket format I ønsker dem leveret, fx IP eller SDI. Det eneste, I selv skal sørge for, er en gyldig aftale med rettighedshaverne.

Cibicom overvågning i NOC
Medarbejdere i NOC

Høj leverancesikkerhed

I alle døgnets 24 timer, året rundt, overvåger Cibicoms døgnbemandede Network Operations Center (NOC) vores Media Gateway og landsdækkende broadcast netværk – helt ned til hver enkelt tv-kanal. Derfor kan vi reagere omgående og udbedre fejl, så snart de opstår, og dermed sikre jer den højest mulige leverancesikkerhed.

  • Videoformat:
  • SD: MPEG-2/4, MPEG-4/AVC, HEVC/H265
  • HD: MPEG4 AVC, HEVC/H.265
  • UHD: HEVC/H.265
  • Op-, ned- og cross-konvertering
  • Lydformat: Layer II, AC-3, HE-AAC, multichannel audio

  • Valg af forskellige bitrater og formater (option)

  • EPG som option (nu/næste og programoversigt)

  • Tilgængelighed: Single line- eller Redundant line-konfiguration

  • Transparent leverance af video/audio formater fra programleverandør

Læs mere om mulighederne for at få leveret radio/tv kanaler fra nordens største media hub her.