Broadcast & Media

Tv- og radiokanaler til distributører og foreninger

DEN BEDSTE LØSNING
RING TIL OS: 70 11 80 11

Forbindelse til hele verden

Vælg frit mellem mere end 400 radio
og tv-kanaler fra hele verden

Den landsdækkende tv-løsning fra studie til seer

Cibicom sørger hver dag for, at danskerne kan se tv – alle døgnets 24 timer – og er dermed Danmarks største og mest erfarne operatør inden for tv-transmission. Tv-signalerne distribueres over hele landet via DTT (Digital Terrestrial Television). I Danmark er det Cibicom, der har bygget og driver det danske DTT-net, som er et af de mest udbyggede digitale tv-sendenet i Europa.
DTT-netværket er bygget op om et stort antal op til 300 meter høje, strategisk placerede sendemaster og regionale datacentre, som kommunikerer via kilometervis af redundante fiberforbindelser og radiokæde-links.

Vælg frit mellem mere end 400 kanaler

Hos Cibicom får I sikker adgang til mediemarkedets største udvalg af radio og tv kanaler – heriblandt kanaler kun Cibicom kan tilbyde.

Vi distribuerer i dag mere end 400 radio- og tv-kanaler fra de største tv-producenter og leverer dem direkte hos jer som kanaludbyder, som fx antenne- eller boligforeninger, gennem fiber eller via satellit.

Med Cibicoms Media Gateway løsning har det aldrig været enklere at købe og sælge tv-indhold og få det distribueret sikkert og effektivt på tværs af platforme fra producent til kanaludbyder.

I vælger selv, hvilke tv-kanaler I ønsker, og i hvilket format I ønsker dem leveret, fx IP eller SDI. Det eneste, I selv skal sørge for, er en gyldig aftale med rettighedshaverne.

Cibicom overvågning i NOC
Medarbejdere i NOC

Høj leverancesikkerhed

I alle døgnets 24 timer, året rundt, overvåger Cibicoms døgnbemandede Network Operations Center (NOC) vores Media Gateway og landsdækkende broadcast netværk – helt ned til hver enkelt tv-kanal. Derfor kan vi reagere omgående og udbedre fejl, så snart de opstår, og dermed sikre jer den højest mulige leverancesikkerhed.

  • Videoformat:
  • SD: MPEG-2/4, MPEG-4/AVC, HEVC/H265
  • HD: MPEG4 AVC, HEVC/H.265
  • UHD: HEVC/H.265
  • Op-, ned- og cross-konvertering
  • Lydformat: Layer II, AC-3, HE-AAC, multichannel audio

  • Valg af forskellige bitrater og formater (option)

  • EPG som option (nu/næste og programoversigt)

  • Tilgængelighed: Single line- eller Redundant line-konfiguration

  • Transparent leverance af video/audio formater fra programleverandør

Læs mere om mulighederne for at få leveret radio/tv kanaler fra nordens største media hub her.

Broadcast og media

Broadcast og media

Cibicom er førende i Danmark inden for broadcast og distribution af radio og tv.
Vi tilbyder en bred vifte af løsninger og service fra rådgivning og design over etablering til drift og overvågning af samlede infrastrukturer.

Mail: sales@cibicom.dk
Tel: 70 11 80 11

En erfaren servicepartner

Cibicom tilbyder fleksible serviceaftaler fra 24/7 drift og -overvågning til forebyggende service og fejlretning i hele Danmark – året rundt.
Få en skrædddersyet end-to-end serviceløsning.

Bil med tekniker
Medarbejder overvågning 24/7