Vores ansvar

Above and beyond

Fællesskab, ansvar, enkelthed

Introduktion

Med 100 års erfaring går Cibicom above and beyond med kundeløfte og løsninger, der stiller særligt store krav til sikkerhed såvel som service. Vi plejer at sige, at vi har været med til at bygge det moderne digitale samfund.

Fællesskab

Vi har været med til at bygge det moderne digitale samfund og det fællesskab, vi alle indgår i. Vi skal sikre, at vores løsninger og aktiviteter bidrager til en fælles fremtid med fokus på bæredygtig digital infrastruktur.

Ansvar

Vi har et ansvar for at skabe et attraktivt miljø med plads til udvikling for vores medarbejdere – og vi har et ansvar det miljø, vi alle er en del af. Vi stiller krav til, at vi og vores leverandører udvikler morgendagens digitale samfund efter høje internationale standarder.

Enkelthed

Vi har fokus på enkelthed, når vi designer, udvikler og realiserer fremtidens digitale infrastruktur. Vi hjælper kunder og samarbejdspartnere med let tilgængelige og fleksible løsninger, der gør det nemt og sikkert at være en del af et moderne, digitalt samfund.

I fællesskab tager vi ansvar for at gøre det enkelt

I Cibicom fokuserer vi på fællesskabet både som kollega, som medarbejder og som arbejdsplads. Vi har derfor udarbejdet et værdisæt, der netop afspejler dette. Vi tager individuelt ansvar for, at vi i fællesskab kan lykkes som én samlet organisation.

Vi har et ansvar for at bidrage til vores interne fællesskab og samfundet med enkle løsninger, der er til glæde og gavn for vores fælles fremtid. Derfor vil vi vil som en ansvarlig virksomhed forpligte både os selv og vores leverandører til at leve op til høje standarder, så vi kan blive ved med at levere robuste, sikre og bæredygtige kommunikationsløsninger – Vi er villige til at yde en ekstra indsats for hinanden og for vores kunder.

Cibicom går ”above and beyond” for at møde de udfordringer og krav som vores samarbejdspartnere står over for i fremtidens kommunikationssamfund.

Medarbejder kundeservice

Bliv klogere på Cibicom som virksomhed