Broadcast TV

Den landsdækkende tv-løsning fra studie til seer

Cibicom sørger hver dag for, at danskerne kan se tv - alle døgnets 24 timer - og er dermed Danmarks største og mest erfarne operatør inden for tv-transmission. 
Tv-signalerne distribueres over hele landet via DTT (Digital Terrestrial Television). I Danmark er det Cibicom, der har bygget og driver det danske DTT-net, som er et af de mest udbyggede digitale tv-sendenet i Europa.
DTT-netværket er bygget op om et stort antal op til 300 meter høje, strategisk placerede sendemaster og regionale datacentre, som kommunikerer via kilometervis af redundante fiberforbindelser og radiokæde-links.

Cibicom er klar, så mulighederne i fremtidens tv kan udnyttes
Digitaliseringen af tv-mediet har forandret mediemarkedet. Der udvikles hele tiden nye programformater, og nye kanaler kommer til. Seernes krav til billed- og lydkvalitet, interaktive muligheder og mobilitet øges konstant, og det, vi forestiller os i dag, bliver hverdag i morgen. Cibicom tilbyder et unikt distributionsnet med en lang række muligheder, der matcher seernes krav til fremtidens tv-platforme. Vi bruger Digital Video Broadcast-standarden DVB-T2 til udsendelse af digitalt tv i vores landsdækkende DTT sendenet. 

Driftssikkerhed
Cibicoms landsdækkende DTT-netværk overvåges konstant i vores døgnbemandede Network Operations Center (NOC). Derfor kan vi reagere omgående, hvis eventuelle fejl skulle opstå.
Cibicoms tv-infrastruktur er designet sådan, at store dele af komponenterne i sendenettet er redundante. Det betyder, at tv-seerne kun meget sjældent vil opleve sort skærm som følge af tekniske fejl. 

 

Kontakt os på 70 11 80 11 eller på salg@cibicom.dk og få mere at vide om vores tv løsninger

24/7/365 overvågning

Cibicoms Network Operations Center (NOC) er bemandet med højt kvalificerede medarbejdere.
Vi kan også overvåge jeres løsning alle døgnets 24 timer, året rundt.

Læs mere

En erfaren servicepartner

Cibicom tilbyder fleksible serviceaftaler fra 24/7 drift og -overvågning til forebyggende service og fejlretning i hele Danmark - året rundt.
Få en skrædddersyet end-to-end serviceløsning.

 

Læs mere

Rådgivning og design

Lad Cibicoms omfattende kompetence og erfaring komme jer til gode, når I skal designe og projektere løsninger til driftssikker kommunikation.  

Læs mere