Field Service

Lad Cibicoms serviceerfaring komme jer til gode

Behovet for løsninger til service og drift af kommunikationsnet og -udstyr afhænger helt af jeres specifikke krav og behov.  

Uanset om I er medieproducent, medieudbyder, mobiloperatør, udbyder af beredskabstjenester eller er en privat eller offentlig virksomhed, der benytter Cibicoms IoT-løsninger, tilbyder vi jer skræddersyede end-to-end serviceløsninger, der dækker hele vejen fra 24/7 drift og overvågning til fejlretning overalt i Danmark - året rundt.

Få en erfaren servicepartner
I mere end 30 år har vi driftet og serviceret vores egen komplekse og landsdækkende infrastrukturer døgnet rundt, heriblandt forretningskritiske services som det danske radio- og tv-transmissionsnet og beredskabstjenester.

Derfor har vi i Cibicom en helt særlig erfaring i at overvåge komplekse kommunikationsnet og udbedre fejl, uanset hvor i nettet fejlene opstår.

Alt koordineres effektivt i Cibicoms centrale, døgnbemandede Network Operations Center (NOC), som i tæt samarbejde med vores landsdækkende serviceteam sikrer fejlretning indenfor ganske få timer, uanset hvor i landet problemet opstår.

Service af forretningskritiske løsninger
Vores kunder ved, at vores kompetencer er helt i særklasse, når det drejer sig om forretningskritiske løsninger til broadcast, nationale IoT-infrastrukturer, beredskabskommunikation eller radiolinks, bredbånd og Wi-Fi til erhverv. Også vores servicetilbud matcher forventningerne.

Cibicom er et trygt og foretrukket valg som servicepartner. Uanset om I har behov for service på et enkelt serviceområde, eller I ønsker at outsource al netværksdrift og -service til os, kan I være sikre på at få en pålidelig aftale, som holder, hvad den lover. 

Ring til os og hør mere på 70 11 80 11 eller kontakt os på salg@cibicom.dk