Presseinformation

Danmarks nye radiokanal LOUD, der skal være et nyt samlingspunkt for unge, er 1. april 2020 gået i luften. En distributionsaftale med Cibicom sikrer, at kanalen kan modtages digitalt på DAB+

Cibicom A/S har etableret og driver det danske DAB sendenet og oplever stigende interesse for at sikre sig en landsdækkende kanal på det digitale radionet.

”Vi hilser Radio LOUD velkommen som ny kanal på DAB-nettet.
Det er flot, at det trods udfordringer med coronakrisen er lykkedes for holdet bag LOUD at lancere kanalen til tiden. Fra vores side har vi naturligvis sikret, at teknikken var på plads til lanceringen, så LOUD trygt kunne gå i luften og fra dag ét og nå ud til størstedelen af de danske lyttere via DAB platformen” siger Martin Løbel, Adm. direktør i Cibicom A/S og fortsætter ”DAB er fremtidens radioplatform i Danmark og afløseren for FM på lidt længere sigt. Vi kan se, at platformen bliver stærkere og stærkere for hver dag. Lyttertallene tyder på, at lytterne har taget DAB til sig. Og med nye spændende indholdstilbud som radio LOUD forventer vi en forstærkning af denne tendens. Og så hjælper det også, at alle nye biler fra udgangen af 2020 vil have indbygget DAB radio.”


LOUD er Danmarks kultur- og taleradio. Det er en række radioer og fremtrædende kultur- og undervisningsinstitutioner og ungdomsorganisationer, der har fundet sammen om at skabe et landsdækkende medie og en DAB-radiokanal.
LOUD kan høres på DAB+ og på radioloud.dk.

Se mere på Mynewsdesk.