Karriere

Vores medarbejdere gør en forskel

Hos os bliver du en del af en virksomhed, der arbejder engageret på at udvikle og realisere fremtidens kommunikationssamfund.

Hos Cibicom har vi de bedste medarbejdere. Medarbejdere der brænder for det de laver og som bliver inspireret af hinanden. Det er medarbejdere som gør en kæmpe forskel for fremtidens kommunikationssamfund og dermed for andre men også for hinanden. Fællesskab, samarbejde og vidensdeling er nogle af nøgleordene for vores medarbejdere. Vi løfter sammen og har det sjovt sammen.

Cibicom ved, at virksomhedens succes ligger i medarbejderne, og derfor føler vi en stor forpligtigelse i forhold til vores medarbejders fremtidige udvikling og trivsel. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere udvikles i jobbet og at vores medarbejdere har det godt.

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet som rummer mangfoldighed og formår at favne bredt. Vi vil også gerne være en moderne arbejdsplads, og udvikler os hele tiden som arbejdsplads i forhold til samfundets nyeste normer og medarbejderens behov.

Omgangstonen er uformel med plads til humoristisk sans. Vi har stor tillid til vores medarbejdere. Tillid til, at de træffer fornuftige beslutninger og vi arbejder derfor under princippet ”frihed under ansvar”

Lyder det som noget for dig og vil du gerne være en del af os, vil vi glæde os til at tage imod din ansøgning.

Leder du efter et spændende job?

Måske finder du dit nye job her.

Se ledige stillinger

Vores værdier

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives og udvikles i jobbet.

 

Se mere