Specialiseret i data inden for IoT-området

Sense Solutions

Sense Solutions logo gennemsigtigt

Optimerer drift, arbejdsgange og ressourcer

Vi hjælper virksomheder med at indsamle data fra verden omkring dem

Sensorbaseret dataindsamling inden for IoT-løsninger giver realtidsinformation om udstyr, bevægelser, temperaturskift, varebeholdning, produktivitet og andre nøglefunktioner.

Sensorer

IoT-sensorer opsamler data og vigtige indsigter, der giver mulighed for at forudsige vedligeholdelse og proaktiv beslutningstagning for at forbedre kvalitet og oppetid.

Connectivity via LoRaWan IoT-netværk

Åbne LoRaWan opsamler data trådløst via sensorer, og den rigtige connectivity-løsning sikrer en ubrudt strøm af data med lav vedligeholdelse.

Sikkerhed

Certificerede sikkerhedseksperter sikrer et ekstraordinært IoT-cybersikkerhedsniveau med kryptering og nøglegenerering, der bygger på nogle af verdens mest sikre dataindsamlingsløsninger.

Data

Data opsamles på centrale servere og sendes videre til data management-systemer, hvor de analyseres og bruges i datadrevne beslutninger. Vi rådgiver om både offentlige og private data-spaces.

Bliv klogere på de andre selskaber i Cibicom Group

Cibicom A/S

Cibicom A/S leverer løsninger til broadcast, kritisk kommunikation, netværk og datacentre. Vi har vi en bred vifte af transmissionsforbindelser fra fiber til radiokædelinks.

TelPartner

Telpartner er specialiseret i indendørs mobil- og kommunikationsløsninger, der sikrer at erhvervsliv og offentlige institutioner altid kan være online og have dækning døgnet rundt.

Cibicom Services

Cibicom Services er er en af de største leverandører af master og infrastruktur-services til tele- og mobiloperatører i Danmark med over 20 års erfaring og projekter i flere lande. 

Bliv klogere på Cibicom som virksomhed

Kontakt os

Find kontaktoplysninger, åbningstider og adresser på kontorer og datacentre.

Nyheder og presse

Læs seneste nyheder, historier og pressemeddelser fra Cibicom A/S og Cibicom Group.

CSR

I Cibicom fokuserer vi på, at vi i fællesskab tager ansvar for at gøre det enkelt.